Pentti Hietanen

Laulaja Pentti Hietanen viihtyy ja viihdyttää sekä suurilla estradeilla että pienissä klubeissa.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Hietasen tenori on tullut tutuksi oopperoista, konserteista ja musikaaleista

Näistä esimerkkinä mm. Les Miserables, West Side Story. Hän on levyttänyt myös viihde- ja rockmusiikkia.

Sankaritenoriksikin lehdistön ristimä Hietanen valloittaa sydämiä yhtä vakuuttavasti niin vaativissa oopperarooleissa, kirkollisissa teoksissa, operetti- ja musikaalirooleissa kuin viihde- ja rockmusiikissa.

Pentti Hietanen on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Siitä kertovat kova suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä Hietasen menestyksekkäät albumit. Hänen ensimmäinen albuminsa ”Katseesi kertoo sen” (1998) avasi tien uudelle suomalaiselle viihdemusiikille. Samalla tyylikkäällä ja sadunhohtoisella linjalla jatkoivat myös Pentin seuraavat albumit.

Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija, jonka suosio ulottuu koko kansan keskuudessa etelästä pohjoiseen.

Esitykset

Hietasen perheen joulukonsertti
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Pentti Hietanen perheineen laulaa nostalgisia ja tuttuja joulun suosikkeja.

Perheen joulu -teemalla kulkevassa konsertissa esiintyvät Pentin lisäksi Heini Hietanen sekä lapset Iina ja Roosa.

Yhteisnumeroita on mm. Maa on niin kaunis levyltään tutut Adamin Oi Jouluyö, Sanctus ja Talven rauhaa. Iina ja Roosa laulavat yhdessä Gatsinin Ave Marian. Konsertissa kuullaan myös Petri Laaksosen Täällä Pohjantähden alla. Hieno hetki on äidin ja tyttärien yhdessä tulkitsema Gabriellas sång elokuvasta Så som i himmelen.

Esitys on mahdollista saada joko ilman väliaikaa tai väliajan kanssa.

Pentti Hietasen konsertti
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Tenori Pentti Hietasen laajasta ohjelmistosta kootaan tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus. Olipa toivemusiikkisi sitten klassista,  viihdemusiikkia, raskaampaa rockia tai gospelia, Pentti Hietanen valloittaa monipuolisuudellaan.

Konsertin kesto ja sisältö sekä säestävä kokonaisuus rakennetaan tilaajan toiveitten mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Pentti Hietanen

Heini Kivimäki-Hietanen

Iina ja Roosa Hietanen

Erityismaininnat

Pentti Hietanen on saanut uransa aikana kaksi kultalevyä ja yhden platinalevyn.

”Lauluni” (1999), ”Kyynelten kiertorata” (2001), ”Joulun Ihme” (2001), ”Huominen” (2003), ”38 kauneinta laulua” (2004) sekä rocklevy ”On The Rocks” (2005) ovat löytäneet vankan ihailijajoukon sekä kotimaassa että ulkomailla. Albumi ”Con Amore” (2007) ei sekään jätä ketään kylmäksi. Italia-henkisellä albumilla Pentti Hietanen tulkitsee kevyen musiikin italoklassikoita sekä alkuperäiskielellä, että myös suomeksi.

Albumi ”Rakastan elämää” (2009) sisältää mm. hienon sävelmän ’Yö väistyy’ TV-sarjasta ’Karjalan Kunnailla’ sekä kolme muuta uutta kaunista, suomalaista sävellystä ’Kesäyönä’, ’Meri ja taivas’ sekä ’Ikävä’. Harvinaisempana numerona levyltä löytyy ’Vanhan kirkon puisto’ (MacArthur Park) sekä klassikko ’Silta yli synkän virran’.

Lisätiedot

Esityksissä mukana laadukas äänentoisto