Peilikuva

Peilikuva soittaa satojen keikkojen kokemuksella hitit 70-luvulta aivan tuoreimpiin hitteihin.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

”Pieni suuri bändi”

Peilikuva soittaa useiden satojen keikkojen kokemuksella biisejä valssista LadyGagaan ja Ram pam pamista Paranoidiin – aina Vauhti kiihtyy!

Bändi koostuu musiikin kokeneista ammattilaisista ja toimii pääasiallisesti triona. Peilikuvan keskipisteenä vuoroin loistavat hurmaavat, kaunisääniset ja monipuoliset laulajat Johanna, Raisa ja Emma.

Kaikilla laulajilla on laaja kokemus musiikkimaailmasta. Peilikuvan lisäksi Johanna laulaa mm. Emma-palkitussa Tuuletar yhtyeessä. Kokemusta löytyy niin sadoista keikoista ympäri maailmaa, Vain elämää ja The Voice of Finland tv-ohjelmista, huippuartistien taustoilta sekä useiden eri kokoonpanojen solistina toimimisesta. Raisa on myös TV:stä tuttu ja hän laulanut useiden tanssi- ja bilebändien solistina sekä maineekkaassa ja levyttäneessä kuorossa. Emma on toiminut aiemmin eri bile- ja tanssibändien solistina.

Vaikka bändin peruskokoonpano onkin pieni (trio) niin mikään muu ei sitä sitten olekaan. Bändi kuulosta isolta bändiltä. Kun mukana ovat biisikohtaiset valo-ohjelmoinnit ja savut niin tunnelma on taattu!

Peilikuva toimi vuoteen 2018 nimellä Anna-Ilona band.

Esitykset

Monipuolista bile- ja tanssimusiikkia
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Peilikuva sopii monipuolisen ohjelmistonsa vuoksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Laaja biisikattaus mahdollistaa myös sen, että bändi on keikalla hyvin muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tarpeen mukaan. Keikkoja on tehty ympäri Suomea niin maalla kuin merellä – yksityistilaisuuksissa (häät, syntymäpäivät, firmojen tilaisuudet yms.) ja ravintoloissa.

Aktiiviohjelmistossa on yhteensä n. 400 biisiä ja myös uusimpia hittejä (katso biisilista).

Näytteet

Kokoonpano

Peruskokoonpano on trio, mutta bändi laajenee tarvittaessa 5-henkiseksi, jolloin mukana on myös liverumpali ja toinen laulaja.

Lisätiedot

Tekniikka: Bändin mukana kulkee laadukas äänentoisto, valot ja savut

Lisää kuvia