Pappa Mia

Draamaesitys pianosäestyksellä

Viihdelajit:

Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

”Silmissäsi tarina muuttuu kauniiksi, silmissäsi lauluni vain soi. Silmissäsi tahdon olla paras kuvani ja sen nähdä tahtoisin.”

”Sukuaan valita ei kukaan saata, auta ei vaikka ois päällä jo maata. Hyvää kai tarkoitin, silti sut karkoitin, geenit ei sopua voi taata.”

Synopsis:

Pentti on ollut naimissa italialaisen Patrizian kanssa. Pariskunta eli kahta kotimaata tyttärensä Mian ollessa lapsi. Patrizian kuoltua Pentti ei ole päässyt surusta yli, vaan kunnostaa pakonomaisesti puuvenettään. Minne vettä pelkäävä Pentti on matkalla?

Mia puolestaan haluaa parantaa välit isäänsä välirikon jälkeen. Elämä on koulinut kolmekymppistä Miaa pettymyksin, joiden seurauksena hän saapuu Suomeen isänsä luo. Isä ja tytär kohtaavat uudestaan aikuisina, elämänkokemusten siivittäminä.

Käsikirjoittaja ja säveltäjä Janne Viitaniemen Pappa Mia! musiikkinäytelmä on teos kahdelle näyttelijälle, isälle ja tyttärelle sekä pianistille. Viitaniemen teos kertoo kaukokaipuusta, järkevyydestä, aistien ilosta, petetyksi tulemisesta ja kaipauksesta.

Isän ja tyttären rooleissa nähdään Teijo Eloranta ja Natalil Lintala. Jälleennäkemisen ristiriitaisissa tunnelmissa roolihenkilöiden laulut avaavat hahmojen henkilökohtaisia kokemuksia.

Esityksen kantaesitys 19.10.22 Tampereen Teatterin Kivessä

Esitykset

Pappa Mia!
Kesto: 2 x 35 min väliajalla

Pyydä tarjous

Pappa Mia on Natalil Lintalan ja Teijo Elorannan tähdittämä, kaukokaipuusta, järkevyydestä, aistien ilosta, petetyksi tulemisesta ja kaipauksesta kertova musiikkiteatteriesitys.

Näytteet

Kokoonpano

Natalil Lintala

Teijo Eloranta

Janne Viitaniemi, pianisti

Erityismaininnat

2 x 35 minuuttia + väliaika

Lisätiedot

Perusvalotilanne ja noin 3m x 5m lava.

Oma äänentoisto ja sähköpiano mukana tarvittaessa.

Äänet voidaan kytkeä talon laitteistoon.