Onnen harhaa

Amerikkalaisen Gabriel Davisin monologeista koostettu näytelmä.

Viihdelajit:

Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Miksi paviaani on parempi kuin mies?

Kuinka monta juustoa rakastava aviomies on valmis ryöstämään saadakseen vaimonsa laulamaan? Ovatko avoimet ja puheliaat puolisot uhka maailmanrauhalle?

Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaus Sanna Hildenin ja Pasi Karpin ”Onnen harhaa”-näytelmässä. Draamakomediassa absurdit käänteet seuraavat toisiaan, kun erään suhteen vaiheet käydään miehen ja naisen vuoromonologeina.

Näytelmä on koostettu amerikkalaisen Gabriel Davisin monologeista. Hilden ja Karppi tuovat palkitun kirjailijan tuotantoa lavoille ensimmäistä kertaa suomeksi tässä hieman erilaisessa parisuhdekomediassa!

Kirjailijan terveiset:
”Rakastan ajatustanne rakentaa monologeistani kokoillan näytelmä suomeksi! Toivottavasti tämä rohkaisee ihmisiä muuallakin antamaan teksteilleni uuden elämän eri muodossa ja pitämään hauskaa monologieni parissa!”

Käsikirjoitus: Gabriel Davis
Kääntäneet ja koostaneet: Sanna Hilden ja Pasi Karppi
Esiintyjät: Sanna Hilden ja Pasi Karppi

Esitykset

Onnen harhaa
Kesto: 70 min

Pyydä tarjous

Esityksen tyylilaji on draamakomedia.

Tämän kanssa tasapainoiltiin pitkään ja ainakin omasta mielestämme onnistuttiin. Parisuhdekomedioita on paljon, joten halusimme erottua ja painottaa draamallista puolta. Koeyleisöltä saimme palautetta, jota halusimmekin: ”Hauska, totinen ja koskettava”. ”Nauratti, mutta onnistui yllättämään. Syitä ja seurauksia jäi miettimään”.

Esityksen kesto on 1 t 10 min. Siitä on olemassa sekä väliajaton että väliajallinen versio.

Näytteet

Kokoonpano

Sanna Hilden

Pasi Karppi

Lisätiedot

K-12 kiroilun vuoksi. Sitä on kuitenkin vain yhdessä kohtauksessa ja kiroilematta voidaan olla, jolloin esityksestä saadaan ikärajaton.

Nopeasti siirrettävä, lavasteena sermi, pöytä ja tuolit. Musiikit ja muut tehosteet saadaan tarvittaessa tehtyä itse puhelimen bluetooth -yhteydellä kaiuttimen kanssa.

Lisää kuvia