Noora Karma

Mentalisti Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti.

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Palkittu viihdetaiteilija Noora Karma kruunaa tilaisuutesi!

Ilta täyttyy taikamaisista hetkistä kun suomen tunnetuin ja palkituin naismaagikko ja mentalisti Noora Karma ottaa lavan haltuun!

Luvassa on maailmanluokan viihdettä parhaimmillaan, illuusiota, mystiikkaa, mentalismia, hypnoosia, unohtamatta naurua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Maagisen interaktiivinen ja ikimuistoinen ilta, josta yleisö puhuu vielä pitkään!

Kulttuurin moniosaaja, taikuri & mentalisti Noora Karma on yrittäjä, viihdetaiteilija, Talent School- koulun perustaja, taiteellinen johtaja & 2 lapsen äiti.  Lontoosta musiikin maisteriksi valmistunut Noora on toiminut yrittäjänä 20v. Suomessa & ulkomailla. Noora keikkailee ahkerasti, esiintyy taikashownsa kanssa, tuottaa teatteri- ja musiikkiprojekteja, sekä kouluttaa ja luennoi yritystapahtumissa. Ulkomailla Noora pyöritti omaa musiikkikoulua, loi uraa esiintyvänä taiteilijana, muusikkona ja taikurina. Palattuaan kotimaahansa 15 ulkomaan vuoden jälkeen Noora nousi pian kansan tuntemaksi viihdyttäjäksi oman ”Mentalisti” TV-shown kautta. Lukuisat esiintymiset TV-kanavilla ja radio-ohjelmissa sekä laaja lehdistön ja sosiaalisen median kiinnostus ovat tehneet hänestä halutun esiintyjän.

Noora yhdistelee esityksissään vuosien aikana opittuja taitojaan ja taiteenmuotoja: Esitykset ovat sekoitus teatteria, taikuutta, mentalismia, illuusiota, mielenmagiaa & hypnoosia.

Esitykset

Magic Show
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Nooran esityksissä on paljon kansainvälisiä vaikutteita, show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia ja komediaa. Hän käyttää ohjelmanumeroissaan aktiivisesti yleisöä ja esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”.

Kaikki esitykset räätälöidään aina täydellisen sopivaksi jokaiseen tilaisuuteen, olipa kysesssä suuri lavashow, illuusiot tai pienempi stand-up tyylinen show.

Yleisö pääsee osalliseksi temppuihin ja nauttimaan Nooran taikuudesta ja eläytymään hänen esiintymiseensä täysinrinnoin. Viihtyvyys on taattu, sillä kyseessä on maailmanluokan viihdettä parhaimmillaan! Ei sen vähempää eikä yhtään sen enempää.

Olipa kyseessä yksityis- tai yritystilaisuus, virtuaalitapahtuma, lanseeraukset, harjannostajaiset, vuosipäivät, kick-off tai muu juhla, mentalisti Noora Karma tekee tapahtumasta varmasti maagisen ikimuistoisen ja josta puhutaan vielä pitkään!

Luento - Magic in Business
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Noora kiertää viihteellisen shownsa lisäksi kouluttamassa yrityksiä Magic in business” luennollaan, jossa paneudutaan mentalismin saloihin, myynnin manipulointiin, johtajuuteen ja mielenvoimalla menestykseen konseptiin.

Luennoissa yhdistellään Nooran vuosien aikana opittuja tietoja, taitoja ja taiteenmuotoja: Nooran viihdyttävät ja interraktiiviset luennot ovat sekoitus tarinoita, taikuutta, mentalismia, NLP ja psykologisia manipulointi tekniikoita.

Luento - Magic in You
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

” Magic in you” koulutus on suunnattu valmentamaan yksilön esiintymistaitoja, käyttäytymistä yleisön edessä, karisman ja lavan haltuunottoa, empatia taitoja ja heittäytymistä uusiin haasteisiin improvisaatio harjoitteineen positiivisuuden kautta.

Keskitymme luennossa mielenvoimalla menestykseen konseptiin, menestyksen avaimiin, luovaan ajatteluun ja oman elämän johtajuuteen.

Luento - Magical Me
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

”Magical me- Mansikkatytöstä Mentalistiksi” luento keskittyy yrittäjyyteen, sen monimuotoisiin haasteisiin ja Nooran omaan matkaan yrittäjänä viimeisten 20 vuoden aikana, neljässä eri maassa, uran uudelleen aloittamisesta, uskalluksesta ja periksiantamattomuudesta.

Taikurikoulu
Kesto: 30-60 min

Pyydä tarjous

Hypätkää mukaan taikuuden lumoavaan maailmaan & tehkää teidän jengistä se kaikista maagisin!

Tervetuloa opettelemaan taikuutta! Interaktiivista ja hauskaa tekemistä koko porukalle! Taikurikoulu sopii ohjelmanumeroksi pikkujouluihin, Tyhy- päiville tai virkistyshetkeksi seminaaripäivään. Vain taivas on rajana!

Mentalisti Noora Karman opastuksella pääset kurkkaamaan sisälle taikureiden suurimpiin salaisuuksiin ja oppimaan huikean hauskoja ja helposti toteutettuja temppuja, joilla lumoat ja yllätät kaikki perheenjäsenet ja ystävät!

Taikurikoulussa opit:

  • Liikuttamaan esineitä ajatusten voimalla
  • Taikomaan korteilla, kolikoilla, liinoilla & muilla tavaroilla
  • Ennustamaan asioita ja lukemaan ihmisten ajatuksia
  • Rakentamaan itse temppuja
  • Esiintymistaitoja & improvisointia
  • Taikurikurssilla aivan kaikki on mahdollista!

Temppujen opetteleminen on hauskaa ja samalla näppäryys, motoriikka, luova ajattelu, esiintymis- ja ilmaisutaidot karttuvat.

Koulun jälkeen temppuja on helppo harjoitella kotona omassa rauhassa omaan tahtiin ja tarvittava rekvisiitta on minimaalinen. Tarvitset vain hyväkuntoisen korttipakan ja kaikki muut apuvälineet löydät kotoa helposti!

Näytteet

Kokoonpano

Noora Karma

Erityismaininnat

Noora on voittanut pohjoismaiden lavataikuus- mestaruuden sekä usean kerran vuoden taikuripalkinnon Suomessa.

Lisätiedot

Esiintymiskielinä toimivat suomi ja englanti

Taikurikouluun saatavilla myös jatkokoulutusosta II ja III