Musiikkinäytelmä b-puoli

b-puoli on viiltävän hauska musiikillinen kertomus Miriamista!

Viihdelajit:

Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

70-luku- Floorshow – Mersu, manageri ja Miriam!

Miriam haluaa laulaa.   Hän kohtaa Maran, managerin, joka lupaa avata Miriamille ovet tähteyteen. Miriam pääsee Maran mukana elämänsä kiertueelle eli matkalle syvälle suomalaiseen mielenmaisemaan. Miriamin tekemä hittibiisi menee Maran nimiin. Se kuitenkin siivittää parin suomalaisen iskelmämaailman ytimeen, sahaamaan maanteitä ristiin rastiin.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Virpi Haatainen

Esitykset

Musiikkinäytelmä b-puoli
Kesto: 2 h sis. väliajan

Pyydä tarjous

Esityksen musiikki koostuu naisartistien levyttämistä iskelmistä.  Esitys on mahdollista toteuttaa muusikoiden tai taustanauhan säestyksellä.

Kokoonpano

Anna Hanski – Miriam

Eero Enqvist – roolia

Muusikot

  • Dan Antone
  • Aku Nyyssönen

Erityismaininnat

Anna Hanski on suomalaisille tuttu iskelmälaulaja jo vuosikymmenien ajalta. Viime vuosina hän on esiintynyt myös lukuisissa rooleissa teattereissa.

Eero Enqvist
on näyttelijä, joka on esiintynyt mm. eri TV-sarjoissa, Savonlinnan kaupunginteatterissa, Ahaa -teatterissa ja lukuisissa teatterityhmissä Helsingissä. Hän on myös voittanut Kajaanin Runoviikoilla Vuoden nuori lausuja -palkinnon.

Virpi Haatainen
, käsikirjoittaja ja ohjaaja, on kirjoittanut lukuisia näytelmiä, joita on esitetty mm. Espoon kaupunginteatterissa, Oulun kaupunginteatterissa ja Tampereen teatterikesässä.

 

Lisätiedot

Riderinmukainen äänentoisto puheeseen sekä lauluun ja joko taustanauhalle tai pianolle & percussioille

Tarpeisto: yksi baarijakkara ja sermi