Miniband

Valitse Miniband jos haluat jotain hieman persoonallisempaa kuin tavallisen bändin!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Miniband ei käytä taustanauhoja, vaan kaikki soitetaan livenä

Miniband  on 3-henkinen semi-akustinen bilebändi; Kokoonpanossa ei ole lainkaan perinteistä rumpusettiä, vaan rytmisektio koostuu elektronisista jalkarumpupedaaleista (”stomp box”). Siksi Minibandin soundi on myös persoonallisempi ja astetta akustisempi vaikka tarvittaessa meininkiä saadaan kuitenkin ihan kunnon megabileisiinkin!

Tällä triolla country-klassikot kuulostavat autenttisilta ja modernit diskohitit raikuvat juuri sopivan banaaleina versioina juhlakansan viihdyttämiseen; törkyisimmät teknosounditkin löytyvät tarvittaessa työkalupakista, eikä bändi epäile käyttää niitä jos tilanne sitä vaatii!

Miniband keikkailee välillä myös perinteisellä kitara+basso+rummut -trio-kokoonpanolla, eli ihan tavallisen rumpusetin kanssa, JOS näin erikseen toivotaan tai ohjelmisto kaipaa rock-rumpuja.

Miniband-trioon saa myös tarvittassa saksofonistin neljänneksi jäseneksi!

Kaikki soittajat ovat laulavia pelimanneja – huipputason ammattilaisia joilta taittuu eri genret, ja laulustemmatkin pölähtää heleänä 3-äänisesti. Laaja ja monipuolinen ohjel­misto sisältääkin sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä.

Esitykset

Miniband
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Miniband on suosittu hyvästä syystä; tällä pikkukokoonpanolla onnistuu käytännössä mikä tahansa täydestä bileryminästä akustiseen hempeilyyn – triossa ei ole perinteistä rumpusettiä, vaan rummut hoidetaan stomp boxeilla (”jalkarummut”). Volyymitason kontrollointi on näin helpompaa kuin koko bändillä, eikä Miniband nimensä mukaisesti myöskään vie tilaa samalla tavalla kuin bilebändi.

Tällä kokoonpanoilla tutuista klassikoista tulee usein hulvattomia ja persoonallisia versioita, ja stemmatkin pölähtää 3-äänisesti.

Veljekset duo
Kesto: 2-3 x 45 min

Pyydä tarjous

Akustinen duo Veljekset toimii sekä tunnelmanluojana että tarvittaessa myös bileiden tanssittajana – tällä bändillä on kierretty monet häät, synttärit, yritysjuhlat, ja kesäjuhlat! Ohjelmisto kattaa satoja biisejä 60-luvulta tähän päivään, ja molemmat soittajat myös laulavat, eli heleää 2-äänistä laulua on luvassa!

Peruskokoonpano on kitara sekä mandoliini (tai 2 kitaraa) + stomp box, mutta molemmat soittajat taitavat useita eri soittimia ja vaihdellaan soittimia vähän fiiliksen ja keikan luonteen mukaan – välillä mukana on syna/sähköpiano.

Näytteet

Kokoonpano

Kolme laulavaa muusikkoa

Esiinnymme myös akustisesti duo -kokoonpanolla

Erityismaininnat

Bändin liideri HP Siikasaari on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi.  Hän on  soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) sekä työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (sävellyksiä mm. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska ja studiomuusikkona mm. Evelina, Pauli Hanhiniemi, Vain Elämää-sarja)

Lisätiedot

Bilebändiin verrattuna trion tilantarve on pienempi ja volyymitaso helpommin hallittavissa; rumpusetti on yleisin ongelmien aiheuttaja bändeissä, erityisesti silloin kun tila on akustiikaltaan haastava.