Mimi & Kuku

Telkkarista tutut Mimi ja Kuku viihdyttävät lapsiyleisöä liikunnallisella esityksellään!

Viihdelajit:

Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Lastenteatteria ja Lockenlollia vuodesta 2003

Muusikko Mimi ja hassu Kuku- leijona ovat Nelosen Ruudusta, Pikku Kakkosesta, Foxin aamuista tutut hahmot.

Mimin ja Kukun liikunnallisessa huippuviihdyttävässä esityksessä lapsi kokee onnistumisen ja oivaltamisen riemua. Jokainen lapsi saa olla esityksen sankari omalla tavallaan. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon tanssia, tehtäviä, nukketeatteria sekä taikatemppuja. Esitys sopii ihan kaiken ikäisille!

Tilaatpa sitten huippuhauskan Pehmoleludiscon tai Supersankari- koulun pikkuagenteille, niin voit olla varma siitä, että lasten riemu on katossa ja esityksestä tullaan puhumaan hymyssä suin vielä pitkään!

Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Esitykset

Mimi ja Kuku
Kesto: 15-45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Mimin ja Kukun musiikin- ja liikunnantäyteinen esitys sopii erinomaisesti päiväkoteihin, teatteritiloihin, kauppakeskuksiin, festareille, ym. lastentapahtumiin.

Esitys voidaan muokata tilaisuuteen, aikaan ja paikkaan sopivaksi ja tarvittaessa myös lisäesityskerrat samaan tilaisuuteen onnistuvat!

Näytteet

Kokoonpano

Anna ”Kuku” Kulmala

Majka ”Mimi” Nurminen

Erityismaininnat

Discografia
Tomuromurock (2006)
Timantti (2009), yhteistyössä World Visionin kanssa)

Televisiosarja
Nurminen ja Kulmala ovat myös tehneet vuonna 2008 Pikku Kakkosen sunnuntai- ja perjantaiaamuihin 20-osaisen lapsille suunnatun Mimi ja Kuku -televisiosarjan.

Lisätiedot

Rytmikkään ja superviihdyttävän Mimi ja Kuku – shown voit halutessasi maustaa tapahtumaasi sopivalla tavalla. Maustehyllystä löytyy esim:

* Tarja-tohtorin hullu päivä
Terveellinen ruoka ja hygienia

* Leijonatanssi
Kiusaajien kuriin saaminen

* Prinsessan Timanttijahti
Ystävyys

* Jouluseikkailu
Vieraidenmaiden lapset

* Itsenäisyyspäivä, hiihtoloma, pääsiäinen, vappu ja juhannus…