Millie Jean

Etsitkö loistavaa bile-, cover- tai hääbändiä?

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Millie Jean on energinen ja ammattitaitoinen bilebändi Helsingistä

Bändin ohjelmisto kattaa monipuolisesti musiikkia ikivihreistä klassikoista viime vuosien suomalaisiin ja kansainvälisiin pop- ja rock-hitteihin. Millie jean räätälöi sinun tilaisuuteesi sopivan esityksen ja pitää huolen siitä, että tanssilattia on täynnä valomerkkiin asti!

Häät, pikkujoulut, firman bileet, kesäjuhlat tai syntymäpäivät – Millie Jean tekee tunnelmasta entistä vauhdikkaamman ja viihtyisämmän!

Palautteita:

– Ystävät tekevät juhlan, mutta bändi Millie Jean kruunasi iltamme. Laaja ohjelmisto, ammattitaitoinen kokoonpano, joustavuus sekä mieletön meno. Kaikki vieraat nauttivat ja tanssilattialla oli ruuhkaa tappiin asti.

– Tapahtumallamme on vuosikymmeniset perinteet mutta kuinkahan monta kertaa joku tuli kuiskaamaan korvaan ”kaikkien aikojen paras bändi” ja ihastelemaan bändivalintaa. Kaikki toimi ensimmäisestä sähköpostista alkaen. Energiaa, innostusta, mukaansatempaavuutta, kaikkea, mitä bilebändiltä odotetaan.

– Kiitos vielä keikasta lauantain häissä! Oli ihanaa ja kaikki olivat aivan liekeissä, kun soititte!

– Kiitos teille tuhannesti! Vieraat kehuivat teidät maasta taivaisiin ja olimme itsekin enemmän kuin tyytyväisiä 🙂

– Kiitokset vielä mielettömän hyvästä setistä häissämme. Saitte kehuja laajasti vierailtamme ja suosittelemme teitä ehdottomasti, jos joku kaipaa bändiä häihin tai muuhun tilaisuuteen.

Esitykset

Millie Jean
Kesto: 1-3 x 45 min

Pyydä tarjous

Laadukas bilebändi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ohjelmistomme koostuu tunnetuista hiteistä 50-luvulta viime vuosiin. Pidämme huolen siitä, että tanssilattia on täynnä ensimmäisestä biisistä valomerkkiin asti!

Halutessanne soitamme myös perinteisempää tanssimusiikkia (valssit, foxit, tangot), jazz-standardeja yms. Ohjelmisto muodostetaan joka keikkaa varten asiakkaan toiveiden mukaisesti. Katso kokonainen biisilista kohdasta ”Ladattavat materiaalit”.

Näytteet

Kokoonpano

Nelli – Laulu

Mikko – Kitara, taustalaulu

Kimmo – Basso, taustalaulu

Aleksi – Rummut, taustalaulu

Erityismaininnat

Esiinnymme kvartetin lisäksi myös duona, triona ja 5-henkisenä bändinä miessolistin kanssa

Mainitse toiveesi kokoonpanon osalta tarjouspyyntölomakkeella

Lisätiedot

Mukana kulkee tarvittaessa myös laadukas äänentoisto