Milan ”Miso” Misic

Milan "Miso" Misic on monipuolinen ja viihdyttävä esiintyjä

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Kroatiasta kotoisin oleva Miso tarttui jo kuusivuotiaana mikkiin

Miso on tuttu esiintyjä niin laivayhtiöiden pianobaareista kuin hotellien vastaavista, joissa hän on viihdyttänyt yleisöään  lukemattomia kertoja.   Em. lisäksi hänellä on takanaan myös vankka kokemus pianobaarimusisoinnista niin Ruotsissa kuin myös Norjan suurimpien kaupunkien pianobaareissa.

Useat suomalaiset tuntevatkin Mison nimenomaan laivalla soittaneena pianistina ja laulajana. Moni matkustaja onkin kokenut risteilynsä parhaat ja tunnelmallisimmat hetket laivan pianobaarissa.

”Musiikki on niin suuri osa elämääni ja antanut minulle paljon, vaikka toki ottanut myös osansa. Kuitenkin elämäni ilman musiikkia ei olisi ollut minun elämäni.”

Esitykset

Laadukasta viihdemusiikkia
Kesto: 60 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Esitys sisältää monipuolista musiikkia joka soveltuu erityisen hyvin yritysten järjestämiin vaativampiin tilaisuuksiin sekä ravintoloihin.

Mison karismaattinen lauluääni, laaja repertuaari eri kansainvälisistä musiikkilajeista ja todelliset viihdyttäjän lahjat tekevät hänestä valloittavan esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Ohjelma voi muodostua joko taustamusiikista tai esitysnumeroista, tai vaikkapa molemmista sopimuksen mukaan, sillä ohjelman kesto ja tarkempi sisällöstä sovitaan erikseen.

Näytteet

Kokoonpano

Milan ””Miso” Misic

Erityismaininnat

Kansainvälinen ja kokenut esiintyjä

Lisätiedot

Milan ”Miso” Misic on pitkän linjan muusikko. Misolla on kokemusta erilaisista instrumenteista, joista hänen nykyinen instrumenttinsa on piano, ja hän onkin esiintynyt pianobaareissa ympäri Eurooppaa uransa aikana.