Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on Suomen suosituimpia näyttelijöitä ja juontajia

Viihdelajit:

Musiikki, Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Paitsi näyttelijänä ja juontajana, Mikko tunnetaan myös laulajana

Leppilampi on myös näyttelemisen ohella tehnyt myös musiikkia. Hän aloitti esittämällä elokuvien soundtrackejä sekä laulamalla teatterimusikaaleissa.

Hänen äänilevynsä Mikko Leppilampi julkaistiin 10. toukokuuta 2006. Albumilta on julkaistu singlet Tähti ja Salaisuus.

Marraskuussa 2006 alkoi MTV3-kanavalla viihdeohjelma Nevada, jota Leppilampi isännöi yhdessä André Wickströmin kanssa. Leppilampi juonsi Jaana Pelkosen kanssa Eurovision laulukilpailut, jotka järjestettiin Suomessa vuoden 2007 keväällä. Seuraavana vuonna 2008 Leppilampi toimi Suomen pisteidenjakajana Euroviisujen finaalissa.

Mikko Leppilampi on toiminut Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana syksystä 2010 alkaen. Syksyllä 2012 Leppilampi juonsi yhdessä Heikki Paasosen kanssa MTV3:lla keskusteluohjelmaa Heikki & Mikko Show.

Esitykset

Show ja juontaja
Kesto: 60 min

Pyydä tarjous

Energinen ja herkkiä tulkintoja sisältävä Mikko Leppilampi -show yritystystilaisuutesi tai juhlan musiikilliseksi herkkuhetkeksi!

Ammattijuontaja tilaisuuteesi
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Kokenut, karismaattinen ja monista huippusuosituista TV-ohjelmista tuttu Mikko Leppilampi ottaa tilaisuuden kuin tilaisuuden haltuun vankalla juontajakokemuksellaan, sekä raudanlujalla ammattitaidollaan.

– Juontojen tarkempi sisältö käydään asiakkaan kanssa aina huolella läpi ennen tilaisuutta.

– Palvelun laskutus tunti- tai päiväveloitusperusteisesti (mikäli kysymyksessä on monipäiväinen tapahtuma)

Kokoonpano

Juontaja Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi yhtyeineen

Erityismaininnat

Parhaan miespääosan Jussi-palkinto 2004 roolista elokuvassa Helmiä ja sikoja.

Lisätiedot

Juontaja
Mikko kuuluu ehdottomasti maamme terävimpään kärkeen. Hän ottaa tilaisuuden kuin tilaisuuden haltuun energisellä ja samalla myös pehmeän empaattisella otteelllaan!

Laulaja
Mikon loistava lauluääni yhdistettynä tapahtumarikkaaseen lavaesiintymiseen takaavat tilaisuuteesi vauhtia ja räjähtävää energiaa – unohtamatta herkkää tunnelmointia!