Mikko Kartano

Mikko Kartano on estradiviihteen rautainen ammattilainen, suoranainen ilmiö!

Viihdelajit:

Musiikki, Komiikka, Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Mikko Kartano on hauskuttanut ihmisiä valloittavalla persoonallaan yli 20 vuotta

Hän on amattimainen viihdyttäjä ja tehnyt yli 4000 julkista esiintymistä. Kartanon esitykset perustuvat musiikkiin, tilannekomiikkaan ja ”suun soittamiseen”. Kartano on myös esiintynyt useissa tv-mainoksissa ja tehnyt mainosspiikkejä.

Hänen esitykset perustuvat musiikkiin, tilannekomiikkaan ja ”suun soittamiseen”, esiintyi hän sitten yksin tai bändin solistina. Mikko on myös loistava imitaattori, esimerkkejä hänen imitoimista artisteistaan: Vesa-Matti Loiri, Kari Tapio, Sakari Kuosmanen, Irwin Goodman, Pelle Miljoona…

Esitykset

Musiikkia ja hauskanpitoa
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Esitys perustuu musiikkiin, tilannekomiikkaan ja hyväntahtoiseen ”suun soittamiseen” ja toimii erinomaisesti mm. harjannostajaisissa, asiakastilaisuuksissa, henkilökuntatilaisuuksissa, pikkujouluissa, häissä, synttäreillä, jne…

Mikko Kartano
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Trubaduuriohjelmaa

Juontaja-ohjelmaisäntä Mikko
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Kartano on koomikko ja muusikko samassa paketissa, mutta sen lisäksi hän on myös juontaja-ohjelmaisäntä Mikko, joka estradiviihteen ammattilaisena osaa pitää tilaisuuden langat käsissään.

Näytteet

Kokoonpano

Mikko Kartano

Erityismaininnat

Referenssinä mainittakoon kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen, joka luottaa Mikon ammattitaitoon Suomen visiiteillään.

Lisätiedot

Mikko Kartano tunnetaan myös suositusta Pelle Positiivi -hahmostaan