Miika Pelkonen

Miika tunnetaan kansainvälisesti alan keskuudessa taikurina, joka kykenee huijaamaan jopa muita taikureita!

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tarjoile vieraillesi kokemus mahdottomasta

Miika on yksi Suomen kysytyimpiä taikureita tilaisuuksiin, joihin halutaan tyylikästä ja erilaista ohjelmaa.

Miika on esiintynyt mm. TV:ssä, teattereissa ja ulkomailla sekä useiden yritysten ja yksityisten tilaajien tilaisuuksissa.

Kiinnostus taikuuteen Miikalla heräsi jo hyvin varhain. Pikkuveli sai joululahjaksi taikalaatikon, mutta reiluna isoveljenä Miika koki oikeudekseen ottaa laatikon omaan käyttöönsä, sillä pikkuveli oli aivan liian pieni moisille salaisuuksille. Ikää taikurinalulla oli hädin tuskin 9 vuotta. Tämän jälkeen itsenäinen taikuuden opiskelu on ollut jokapäiväistä. Monen mutkan kautta pelikortit ovat kuitenkin muodostuneet Miikan erikoisalueeksi ja tänä päivänä hän on saanut tunnustusta korttitaidoistaan yhtälailla niin maallikoilta kuin alan ammattilaisiltakin.

Esitykset

Lavataikuus
Kesto: noin 30 min

Pyydä tarjous

Valmistaudu maailmanluokan taikuuteen!

Lavalla tai näyttämöllä voidaan viihdyttää satoja ihmisiä kerrallaan. Miikan lavashow on yhdistelmä hämmästyttävää taikuutta ja ajatustenlukua, joka esitetään karismaattisesti nokkelan ja oivaltavan komiikan värittämänä. Mikäli juhlavieraat eivät tunne toisiaan, paras tapa saada ihmiset vapautuneelle tuulelle, on järjestää heille ennen kokematonta ohjelmaa.

Lähitaikuus
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tapahtumanne tullaan muistamaan vielä pitkään!

Lähitaikuus on järjestäjän kannalta aina helppo valinta. Suurissa tapahtumissa Miika kiertää vieraiden keskuudessa esiintyen ryhmälle tai seurueelle kerrallaan. Vaihtoehtoisesti pienemmissä tapahtumissa voidaan järjestää close-up show. Se on erinomainen valinta myös tilaisuuksiin, joihin voi muuten olla vaikea löytää sopivaa ohjelmaa.  Kesto sovitaan tilaisuuden luonne ja yleisön määrä huomioon ottaen.

Näytteet

Kokoonpano

Miika Pelkonen

Erityismaininnat

Korttitaikuuden Euroopan Mestari 2011 (FISM)

Taikuuden Maisteri (FFFF)

Moninkertainen Suomen Mestari

Lisätiedot

Valtakunnalliset TV-esiintymiset:

– Galaxi 2009
– Suomen Las Vegas 2009
– Arto Nyberg 2008
– Talent Suomi 2007

Jäsenyydet:

– Suomen Taikapiiri
– Suomen Taikurit RY (hallitus)