Mielen Taikuri & Mentalisti Jose Ahonen

Jos titteliä International Man of Mystery ei olisi jo ominut elokuvahahmo Austin Powers, se kuuluisi Jose Ahoselle.

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Jose Ahonen tarjoaa viihdettä joka ällistyttää vaativimmankin katsojan

Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose teki Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun.

Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.

Jose on kirjoittanut kirjat “Ajattele kuin mentalisti” (Atena-kustannus) sekä “Huijauksen Anatomia” (Yhdessä Pete Poskiparran kanssa, Readme)

Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Hän on myös Suomen Taikapiirin jäsen, sekä Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustaja.

Esitykset

Lähitaikuutta
Kesto: 30 min tai sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Lähitaikuudessa kaikki tapahtuu aivan katsojan silmien alla.

Jose kiertää yleisön seassa ja ihmeet tulevat lähelle. Valtavan suosittu lähitaikuus aiheuttaa pöydissä keskustelua ja murtaa jään. Josen korttitemput, Uri Gellermäiset ajatuksen voimalla taipuvat lusikat ja muut lähi-ihmeet ovat takuuvarma viihdenumero.  Ohjelman kesto 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan.

Mielen taikuus
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Uudenlaista taikuutta jossa pääosassa ihmiset!

Jose luo illuusion ajatuksen lukemisen mahdollisuudesta, alitajuisista suggestioista ja ihmisten käyttäytymisen ennustamisesta uskomattomia sattumia unohtamatta.

Lavalla Jose demonstroi mielen ihmeitä koko yleisölle. Show on vahvasti interaktiivinen – yleisö osallistuu ajatusten lukemiseen, kokee suggestioita ja todistaa uskomattomia sattumia. Myös muutamat yleisön edustajat pääsevät lavalle kokemaan, millaista esimerkiksi ajatusten lukeminen ja valheenpaljastaminen on. Pääosassa ovat ihmiset, ei taikurin näppärät sormet. Hauskaa, viihdyttävää ja taatusti ihmetystä loppuillaksi herättävää.

Tämä show sopii kaikenikäisille, mutta on suunnattu aikuisille.

 

Mentalistin työkalut vuorovaikutuksessa
Kesto: 1 h 30 min

Pyydä tarjous

Kuinka lukea ajatuksia – mentalistin työkalut vuorovaikutuksessa

  • Mitä ovat mikroilmeet?
  • Mitä tarkoitetaan kehonkielellä?
  • Miten voi tunnistaa valheen?
  • Mitä on suggestio ja miten siihen tutustuminen minua hyödyttää?
  • Miten voisin kehittää kommunikaatiotaitojani?

Kaikki ihmiset tuottavat ja tulkitsevat mikroilmeitä tahattomasti ja tietämättään. Niiden havainnoimista ja tulkitsemista voi kuitenkin harjoitella myös tietoisesti. Mikroilmeiden havaitseminen on suorassa yhteydessä onnistuneeseen vuorovaikutukseen.

Tutkimusten mukaan parhaat myyjät ja johtajat ovat luonnostaan hyviä tulkitsemaan mikroilmeitä. Luennolla opiskellaan yleisimmät mikroilmeet, harjoitellaan niiden havaitsemista ja tutustutaan eri ilmeiden viesteihin. Jose avaa mentalismissa käyttämiään psykologisia tekniikoita ja kertoo, miten niitä voi hyödyntää liike-elämässä.

Luennon kesto 1,5 – 2 tuntia sopimuksen mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Jose Ahonen

Erityismaininnat

City-lehden vuoden 2009 Kaupungin Paras Taikuri -palkinto

Lisätiedot

Mielen taikuri

Ammattilainen myös juontajana

Mentalistin työkalut vuorovaikutuksessa -luennot