Mentalisti ja Mielen valmentaja Jenni Sofia

Jenni Sofian Mentalismishown jälkeen tilaisuutesi muistetaan pitkään!

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Jenni Sofia tarjoaa mieleenpainuvaa ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

Mentalistina ja taikurina Jenni luo mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita ja havahduttaa, kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Mentalismishow on kiehtova matka mielen salaisuuksiin!

Valmentajana Jenni taas antaa työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa. Jenni auttaa yksilöitä ja yrityksiä erilaisissa haasteissa löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia. Eli kuinka johtaa itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää ja menestystä. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Jenni aloitti 9-vuotiaana Linnanmäen sirkuskoulussa. Omiksi lajeiksi muotoutuivat hulavanteet ja taikuus. Sirkuksen ohella mukana ovat kulkeneet myös tanssi, teatteri ja musiikki. Ensimmäisen keikan taikurina Jenni teki jo 13 vuotiaana. Vuosina 2002-2006 Jenni opiskeli sirkuksesta ammatin Turun Taideakatemian sirkuslinjalla ja sen jälkeen toimi Sorin Sirkuksen päätoimisena sirkustaiteen ohjaajana 2006-2010.

Jenni on esiintynyt ammattilaisena freelancer-artistina vuodesta 2000. Lisäksi Jenni toimii kouluttajana ja mentaalivalmentajana yritysten ja yhteisöjen parissa. Koulutuksia ovat mm. Mentaalivalmentaja, NLP Master, Hoitava hengitys -ohjaaja, Rentoutus- ja hypnoosivalmentaja. Valmentajana Jenni ohjaa mielen salaisuuksiin ja voit oppia ajattelemaan kuin mentalisti!

Esitykset

Mielen Taikaa!
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Mystinen, tunnelmallinen ja mukaansatempaava mentalismishow, joka on kiehtova matka mielen salaisuuksiin.

Esiintyjän ja yleisön välinen vuorovaikutus tekee jokaisesta showsta ainutlaatuisen kokemuksen. Esitys sisältää psykologista mielen taikuutta, joka luo illuusion ennustamista ja ajatustenluvusta. Esitys tekee tilaisuudestanne ikimuistettavan ja siitä puhutaan vielä pitkään.  Mielen Taikaa! on show, jossa mahdoton on mahdollista!

Mentaalivalmennukset
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

VALMENNUKSET:

* Vapauta mielesi voima –  Itsensä johtaminen
* Stressinhallinta
* Hoitava Hengitys
* Vapaudu esiintymisjännityksestä

Suurimmat esteesi ovat omassa mielessäsi, mutta jokaisessa ihmisessä on samalla valtavasti potentiaalia. Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Tärkein väylä tämän potentiaalin löytämiseen onkin oman mielen voimavarojen hyödyntäminen.

Henkilöstö on yrityksen perusta ja voimavara. Kun työntekijä hyödyntää mielen voimavaroja ja saa käyttöönsä koko potentiaalinsa, koko organisaatio hyötyy siitä. Satsaamalla henkilöstön hyvinvointiin, kapasiteettiin ja voimavaroihin se näkyy suoraan yrityksen menestymisessä parantamalla kilpailukykyä sekä tulosta. Valmennuksen avulla tulet tietoiseksi mielen rakenteista, toiminnasta ja sen valtavasta voimasta. Siitä, miten ymmärtää ja johtaa itseään ja omaa mieltään kohti täyttä potentiaalia. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen ja hyvinvoinnin perusta!

Kesto yhdestä tunnista koko päivän valmennuksiin sopimuksen mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Jenni Sofia

Erityismaininnat

Tuli tunnetuksi Mentalistina Nelosen Talentista vuonna 2016

Tampereen kaupungin taiteilijastipendi 2010 ja 2012

City-lehden Kaupungin paras sirkustaiteilija 2010

Mansen Mainio Talent 2009 -voittaja

Turun Tähti -finalisti 2006

Lisätiedot

Mentaalivalmentaja (SHL)
Mental Manager (Tavastia)
NLP Master
Rentoutus- ja hypnoosivalmentaja (SHL) Hoitava Hengitys -valmentaja
Turun taideakatemia, sirkuslinja (AMK)

Lisäksi kursseja aiheista: Mental Management, positiivinen ja ratkaisukeskeinen psykologia, neurologia, mindfulness, meditaatio, hengitys, teatteri-ilmaisu, improvisaatio ja soveltava sirkus.