Mentalisti Erkki Eskola

Erkki Eskola on kokenut ja monipuolinen taikuri-mentalisti

Viihdelajit:

Taikuus, Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Erkki Eskola viihdyttää sekä yritys- että yksityisjuhlissasi!

Erkki  on esiintynyt ammattimentalistina ja taikurina usean vuoden ajan niin pienissä muutaman ihmisen yksityistilaisuuksissa kuin suurissakin yritystapahtumissa. Uransa hän aloitti jo vuonna 2015, josta lähtien hän on työskennellyt taikuuden ja mentalismin parissa päivittäin.

Erkin vahvuuksian laadukkaan mentalismin lisäksi ovat hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky mukautua tilaisuuteen sen luonteen mukaan.

Eskola haluaa kehittää mentalismia ja näyttää yleisölle jotain ainutlaatuista, jota aiemmin Suomessa ei ole nähty, joten jos haluat nähdä jotain uudenlaista, vaikuttavaa ja erilaista on Erkki oikea valinta.

Eskolan sanoin ”Rakastan tehdä mentalismia, se on minulle elämäntapa ja intohimo. Uskon, että kun ihminen tekee sitä työkseen mitä rakastaa, se välittyy yleisölle aitona ja läsnä olevana vuorovaikutuksena”.

Erkin esiintymiskieli on Suomi.

Esitykset

Kuudesaisti lavashow
Kesto: 40 min

Pyydä tarjous

Kuudesaisti on mieltä mullistava show, joka naurattaa, hämmentää ja herättää aistit eloon.

Esityksen aikana luetaan mikroilmeitä, luodaan suggestioita ja saadaan ihmismieli tekemään temppuja aistien avulla.

(Esiintymistilassa tulisi olla esitykseen soveltuva äänentoisto, joka katsotaan ihmismäärän ja esiintymistilan mukaan. Taikuri tuo oman headsetin mukanaan).

Huijaava pelipöytä
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Kysymys kuuluu – voiko kukaan voittaa taikuria?

Kyseessä on uudenlainen ja viihdyttävä tapa tehdä lähitaikuutta, jossa luvataan huijata asiakasta viemättä hänen rahojaan. Pelissä ei käytetä oikeaa rahaa vaan peliseteleitä.

Pelipöytään tullessaan asiakas voi itse valita eri vaihtoehdoista mitä peliä pelataan. Pelit ovat mielenkiintoisia ja hämmentäviä, joten viihdearvo säilyy varmasti, vaikka sama asiakas kävisi pelaamassa useammankin kerran.

Mentalisimia pöytäryhmille
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Mentalismi toimii loistavasti lähietäisyydeltä esimerkiksi pöytäryhmien odottaessa ruokaa, mentalisti voi viihdyttää asiakkaitasi lukemalla vaikka ajatuksia.

Toimii myös hyvänä vetonaulana esimerkiksi messuosastoille ja kauppakeskuksiin, sekä on loistavana jään murtaja uusien tuttavuuksien välille, kun vieraat yhdessä pohtivat mitä juuri äsken oikein tapahtui?

Taikuutta lapsille ja lasten mielisille
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Erkki tekee myös laadukasta taikuutta lapsille ja on esiintynyt useissa lasten tapahtumissa vuosien ajan aina syntymäpäivistä isoihin koko perheen kauppakeskustapahtumiin.

Hänen lasten ohjelmansa on vauhdikas, hauska ja viihdyttävä, jossa varmasti viihtyvät niin lapset, kuin aikuisetkin. Erkin sanoin ”siinä missä lupaan, että kaikilla lapsilla on hymykorvissa asti esityksen aikana ja pitkään vielä sen jälkeen, lupaan myös aikuisten nauttivan mieltä mullistavasta magiasta”.

Ohjelman kesto on n. 30 minuuttia ja mahdollisuus myös ottaa lisäksi ilmapalloeläimet kaikille.

Lisää kuvia