Mentaalitaikuri Miika Korkatti

Mentaalitaikuri Korkatti - Ihmeiden ammattilainen sekä taikova juontaja

Viihdelajit:

Taikuus, Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Mentaalitaikuri Korkatti on velhomaailman villi kortti!

Miika ei pelkää rikkoa perinteisiä mielikuvia taikureista. Hänen taikuudessaan sekoittuukin klassinen silmänkääntö ja moderni mentalismi tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny.

Vuosien aikana Korkatti on voittanut useita Suomen mestaruuksia taikuuden saralla ja noussut vakiokasvoksi suomalaisen yritysmaailman keskuudessa.

”Esiintyjänä Miika kuuluu Suomen kärkeen. Teknisesti hätkähdyttävän taitava lavashow puhumattakaan lähitaikuudesta. Parasta mielestäni kuitenkin on Miikan asenne, joka on juuri oikea yritystapahtumiin!”
– Tommi Saarela, Tapahtumatuotanto InSitu Oy

Korkatti tarjoaa tapahtumaasi maailmanluokan mysteeriviihdettä, joka todennettavasti vastaa 100% asiakkaiden korkeita odotuksia – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.

Korkatti teki vuonna 2022 laajamittaisen tyytyväisyyskyselyn vanhoille asiakkailleen. Vastausten perusteella 100% kokee taikurin vastanneen odotuksia, 100% pitää esityksen hinta-laatusuhdetta hyvänä sekä häntä suositeltiin 9.2 / 10 arvosanalla.

”Miika on loistava viihdeartisti, joka osaa heittäytyä tilanteeseen, lukea ihmisiä ja näin muuntautua asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilannetaju ja karisma ovat asioita, jotka erottavat Miikan kilpailijoista.
– Jenna Vehka-Aho, Tapahtumatuottaja, VeraVia Finland Oy

Esitykset

Mentalmagic -show
Kesto: noin 40 min

Pyydä tarjous

Mentalmagic -show on Korkatin kruununjalokivi, johon hän valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita taikurille on vastaan tullut. Esitys ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämä kaikki toteutuu hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Esityksen keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tilaisuuden kuin tilaisuuden ilmapiirin.

Mentalmagic -shown kesto on noin 40 minuuttia tai sopimuksen mukaan.

Kiertelevä mentaalitaikuri
Kesto: 1-3 h sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Käsi ylös, kuka on joskus halunnut tavata taikurin? Useimmille suomalaisille taikurin kohtaaminen livenä on yhä uusi ja jännittävä tilanne, jota on hartaasti toivottu. 

Kiertelyssä mentaalitaikuri liikkuu tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan. Palautteissa usein korostuu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa.

Taikova juontaja
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Kaipaatko tilaisuuteesi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin? Juontaja on myös avainasemassa, kun puhutaan tilaisuuden yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta.

Korkatti ei ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan ennen kaikkea hyvä tyyppi, jonka kanssa ihmiset viihtyvät. Lisäksi taikurin on mahdollista istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja.

Näytteet

Kokoonpano

Miika Korkatti

Erityismaininnat

2022 Improvisaatiotaikuuden mestari

2019 Ravintolataikuuden SM 1. sija

2018 Ravintolataikuuden SM 2. sija

2017 Ravintolataikuuden SM 1. sija

2016 Suomen nettitaikuri

Lisätiedot

Mukana kulkee äänentoisto kaikkiin alle 200 hengen tilaisuuksiin. Suuremmissa tilaisuuksissa äänentoisto katsotaan sopimuksen mukaan.

Tavallisesti en tarvitse keikkapaikalle minkäänlaista tekniikkaa tilaisuuden järjestäjän puolelta. Suuret tuotannot katsotaan aina sopimuksen mukaan.