Memphis Breakdown

Hyviä tuttuja biisejä toisensa perään, kyllä. Mutta nyt laadusta tinkimättä, iskelmämarkkinoiden falskiuteen sortumatta.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Memphis Breakdown – Menoa ja meininkiä

Hikistä rock and rollia, 50-luvun mestareita kunnioittaen, Stray Catsia, sekaan vähän Matchboxia, Elvistä ja Johnny Cashia taiten tulkiten ja jälkiruoaksi vielä juurevaa Rockabillya, jolla lähtee terveiset yläkertaan Carl Perkinsille. Memphis Breakdownin keikoilla ei kukaan muista kaivata Badding-karaokea.

Bändissä on kansainvälisesti esiintyviä ja levyttäneitä muusikoita joilla on keikkoja takana tuhansia. Tämä takaa sen, että sinun ei tarvitse murehtia tilaisuuden musiikkipuolen onnistumisesta.

Biisilistalta löytyy mm.
Burning Love, Rockabilly Boogie, That´s All Right, My Love for Evermore, Route 66, Rock This Town, Please don´t Touch, Night Train (instrumental), Bring it Back Again, Rumble in Brighton, Folsom Prison Blues, Gina, Sexy & 17, Red Hot, Tequila (instrumental), Runaway Boys, Tainted Love, Rockabilly Rebel, Mystery Train..

Esitykset

100% Rock and Rollia
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Parhaat bileet ovat rokettirollin tahdissa!

Memphis Breakdown tarjoaa korkealuokkaista Rock´n´Roll viihdettä. Nelihenkinen bändi tuo juhliisi tuhdin soundin – mikä ei tarkoita että volyymillä kaadetaan seinät. Stray Cats, Eddie Cochran, Johnny Cash, Elvis… Aitoa Rock´n´Roll menoa 1950-luvun tyylillä ja 2000 -luvun soundeilla.

Näytteet

Kokoonpano

Valco Andreew – laulu, kitara

Attila Jáki – kitara, saksofoni, taustalaulu

Mako Peräkylä – kontrabasso, taustalaulu

Zoltán Kárpáti – rummut

Erityismaininnat

”Niin hyvä bändi”

”Oli erittäin hyvää ja tanssittavaa musiikkia, kiitos 🙂 ”

”Kiitos mahtavasta synttärikeikasta”

”Kiitos vielä loistavasti vedetystä keikasta synttäreilläni! Saitte kovasti kehuja! Musiikkivalinnat erinomaisia ja volyymi myös nappiin”

 

Lisätiedot

Ammattitason äänentoisto ja valaistus tulee bändin matkassa!

Memphis Breakdown tuo esiintymispaikalle aina oman laadukkaan äänentoisto- ja valaistuslaitteiston. Järjestäjällä on mahdollisuus kytkeä bändin PA-järjestelmään oma mp3-soitin tai läppäri oman tauko- ja taustamusiikin kuuntelua varten.