Improduo Melkein kaksoset

Vauhtia, naurunrämäkkää, tavallisia ja epätavallisia tilanteita ja/ tai tunnelmallista tarinointia illan tullen!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Keitä kaksoset ovat?

Jaana Saarinen syntyi kaksosista ensimmäisenä, pikkuisen etuajassa! Lapsesta asti hän sitten onkin näytellyt, joka paikassa missä on voinut, teatterissa, telkkarissa ja leffoissa. Omalla ajallaan hän on kuitenkin Jaana. Improvisatoorinen elämä on ehdottoman herkullista, saa tehdä ja puhua mitä mieleen juolahtaa ja kovasti nautinnollista se on Melkein Kaksoset-duon kanssa.

Elina Aalto – kaksosista piirun verran myöhemmin syntynyt – on näyttelijä, joka rakastaa puhumista ja laulamista. Lempilajinsa improvisaation lisäksi hänet on nähty ahkerasti musikaalilavoilla mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa ja hänen ääntään voi kuulla lukuisissa äänikirjoissa ja mainoksissa. Elina on tunnettu iloisista nauruhepuleistaan ja iloa hän haluaa levittää myös ympärilleen. Siinä oivana työkaluna toimii Improduo Melkein Kaksoset.

Esitykset

Improduo Melkein Kaksoset
Kesto: 30 min tai sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Vauhtia, naurunrämäkkää, tavallisia ja epätavallisia tilanteita ja/ tai tunnelmallista tarinointia illan tullen.  Kerro kaksosille toiveesi tilaisuutesi yllättävimmästä ohjelmasta! He toteuttavat sen riemurinnoin improvisaation pyhässä hengessä!

Kokoonpano

Jaana Saarinen

Elina Aalto

Erityismaininnat

Jaana Saarinen
TV:stä ja teatterilavoilta tuttu näyttelijä. Yksi Jaanan tunnetuimmista televisiorooleista on Salatut elämät -televisiosarjan Maarit Salin.  Jaana on voittanut Venla-palkinnon v. 2007 parhaasta naispääosasta roolistaan Hopeanuolet-sarjassa. Lisäksi hän on voittanut Kultaisen TV:n v. 2009 tuomaroinnistaan Talent Suomi-ohjelmassa.

Elina Aalto
näyttelijä, valmentaja, puhuja ja juontaja. Hän on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 2009 ja näytellyt useissa produktioissa mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa. Hän toimii myös ääninäyttelijänä ja käsikirjoittajana

Lisätiedot

Esityksen kesto ja sisältö räätälöidään toiveitten mukaiseksi