Mari Palo

Sopraano Mari Palo on koskettava tulkitsija ja hurmaava lavatähti!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Mari Palo on monipuolinen ooppera- ja viihdelaulaja

Hän tarttuu pohjalaisella otteella kaikkeen, mitä tekee. Uskomattoman kaunisääninen Mari Palo valloittaa kuulijansa tyylikkäällä laulullaan iskelmästä jazziin ja musikaalista ooppera-aarioihin.

Mari Palo on saavuttanut paljon klassisen musiikin komeimmilla areenoilla. Hänen monipuolinen muusikkoutensa on mahdollistanut yhteistyön yli musiikkirajojen, esimerkiksi Tapiolan Big Bandin, Vantaan viihdeorkesterin, Severi Pyysalon ja Jukka Perkon seurassa.

Mari Palo on opiskellut laulua Keski-Pohjanmaan konservatoriossa Sirkka Haaviston johdolla ja vuodesta 1996 Marjut Hannulan oppilaana Sibelius-Akatemian laulumusiikin osastolla, mistä hän valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2008. Opintojen jälkeen hän on työskennellyt lisäksi Tim Richardsin kanssa. Liedopintoja Palo on harjoittanut Elisabeth Schwarzkopfin, Hartmut Höllin, Mitsuko Shirain ja Ilmo Rannan johdolla.

Mari Palo on konsertoinut useimpien suomalaisorkestereiden solistina mm. Esa-Pekka Salosen, Leif Segerstamin, Mikko Franckin ja Juha Kankaan johdolla. Suomen Kansallisoopperassa Palo on vieraillut säännöllisesti vuodesta 1999. Hän on uransa aikana tehnyt lukuisia oopperarooleja, joista esimerkkeinä Figaron Häiden Kreivitär (Mozart), Carmenin Micaëla ja Frasquita (Bizet), La Bohèmen Musetta (Puccini), La Rondinen Bianca (Puccini), Adriana Materin Refka (Saariaho), Isän Tytön Vera (Kortekangas), Robin Hoodin Marian (Linkola), Ovelan Ketun Kettu (Janácek), The Rake’s Progressin Anne Trulove (Stravinsky) ja Indigon Myrna (Kivilaakso ja Toppinen).

Mari on vieraillut säännöllisesti kotimaisten alueoopperoiden produktioissa ja Savonlinnan oopperajuhlilla. Hän on esiintynyt myös Den Norske Operassa Oslossa ja Leipzigin oopperassa. Lied-laulajana ja orkestereiden solistina Mari on esiintynyt ympäri maailmaa. Hän on kysytty esiintyjä myös eri kamarimusiikkifestivaaleilla. Mari vierailee säännöllisesti muun muassa Helsingin kaupunginorkesterin, Sinfonia Lahden ja Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin solistina.

Esitykset

Sopraano Mari Palo
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Sopraano Mari Palo on koskettava tulkitsija ja hurmaava lavatähti!

Palo on monipuolinen ooppera- ja viihdelaulaja, joka tarttuu pohjalaisella otteella kaikkeen, mitä tekee. Uskomattoman kaunisääninen Mari Palo valloittaa kuulijansa tyylikkäällä laulullaan iskelmästä jazziin ja musikaalista ooppera-aarioihin.

Näytteet

Kokoonpano

Mari Palo

Erityismaininnat

Konsertin kesto ja sisältö (klassisesta iskelmään, jazziin tai musikaaliin) muokataan tilaajan toiveen mukaan.

Lisätiedot

Mari Palolla on myös laaja joulukonserttiohjelmisto.