Mamusedät

Mamusedät on saksalais-venäläinen kokenut ja tarpeen vaatiessa koominenkin esiintyjäduo.

Viihdelajit:

Komiikka, Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Keitä ovat mamusedät?

ROMAN SCHATZ ja PETR POTCHINCHTCHIKOV ovat eläneet Suomen Kansantasavallassa yhteensä jo lähes 70 vuotta. He eivät ole perus-, vaan huippusuomalaisia ja täysin kotoutuneita, vaikkei heidän tulisi mieleenkään integroitua.

Mamusedät tietävät suomalaisista enemmän kuin he itse tietävät eivätkä he pelkää jakaa oivalluksiaan. Hommat hoituvat heiltä suomen, saksan, englannin ja venäjän kielellä.

Saksalaistaustainen maahanmuuttajaveteraani Roman Schatz on juontanut satoja tv- ja radio-ohjelmia sekä live-tapahtumia ja kirjoittanut lukuisia tieto-, oppi- ja kaunokirjoja sekä kolumneja (mm. MeNaiset, Ilta-Sanomat, Maaseudun Tulevaisuus). Schatz on tanssinut Tähtien Kanssa, laulanut Masked Singer -ohjelmassa ja fiitannut Suomi-räppärina Vitun Iso Rotsi -duon kultalevyllä palkitussa biisissä ‘Mikä täällä dunkkaa’.

Petr Potchinchtchikov on 30 vuotta Suomessa asunut venäläistaustainen muusikko, tuottaja ja viestintäyrittäjä. Suomessa hän on työskennellyt pitkään kouluttajana sekä erilaisissa opetusja asiantuntijatehtävissä ja toiminut Ylen venäjänkielisten TV-uutisten ankkurina. Petr on esiintynyt mm. Helsingin kaupungin, Helsingin Yliopiston, Maaseudun Sivistysliiton, Sisäasiainministeriön, Maahanmuuttoviraston ja Oikeusministeriön tilaisuuksissa.

Esitykset

Mamusedät
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Koko illan lavashow joka toimii myös älykkäälle yleisölle!

Show toimii mainiosti teatterissa, ohjelmaravintoloissa, firman juhlissa, kulttuurikeskuksissa, festivaaleilla tai vaikkapa seminaarin loppukevennyksenä.

Juontajakaksikko
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tapahtumiin ja tilaisuuksiin kokenut, monipuolinen ja monikielinen juontajaduo.

Juonnot suunnitellaan aina yhdessä tilaisuuden luonne ja asiakkaan toiveet huomioonottaen.