Magikoomikko Risto Leppänen

Mies, joka kadotti Brasilian sokeritoppavuoren!

Viihdelajit:

Taikuus, Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Mieleenpainuvia hetkiä taikuuden ja komiikan parissa

Risto Leppänen on useasti palkittu Magikoomikko – taikuri ja koomikko samassa hulvattomassa persoonassa.  Hänen vauhdikas esityksensä tarjoaa mukaansatempaavan annoksen taikuutta ja itseironisen terävää komiikkaa. Tästä todistavat niin useat Suomen mestaruus -palkinnot, tuhannet tyytyväiset asiakkaat kuin myös lukuisat tv-esiintymiset.

Ympäri maailmaa esiintyneen Magikoomikon näkyvimpiin tempauksiin kuuluu mm. suurta huomiota herättänyt Brasilian Sokeritoppavuoren kadottaminen yleisön edessä Rio De Janeirossa.

Oli yleisönne sitten pieni tai suuri, Risto aistii yli 20 vuoden show-kokemuksellaan miten vieraanne viritetään juhlatunnelmaan! Kaikki ohjelmavaihtoehdot ovat esitettävissä englanniksi.

Yritystapahtumien tarpeisiin kehitetyt ohjelmanumerot sovitetaan aina vastaamaan tilaisuuden tyyliä, kohderyhmää ja tavoitteita. Tarjotaan yhdessä vieraillenne tilaisuuden energiatasoa nostavaa ohjelmaa, joka takaa viihtyvyyden sekä jättää yrityksestänne maagisen muistijäljen.  Risto kadottaa samalla myös huolenne illan ohjelmasta!

Esitykset

Maticomedy show
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Nykyaikainen taikuus ja poikkeuksellinen kyky lukea ihmisiä kohtaavat vuorovaikutteisen komiikan. Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava Show on mainio asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien tunnelmankohottaja.

Lähitaikuus
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Risto kiertelee vieraiden joukossa ja esittää aivan silmien alla tai jopa katsojien käsissä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus on parhaimmillaan jäänmurtaja, joka antaa koko
seurueelle yhteisen puheenaiheen ja vapauttaa ilmapiirin.

Lähitaikuus ja Magicomecy show
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Paras lopputulos saavutetaan yhdistämällä lähitaikuus ja Magicomedy Show. Aluksi lähitaikuutta yleisön joukossa kierrellen ja keskustelua herättäen. Vieraanne on näin
lämmitelty Showhun, joka nostaa tunnelman korkealle.

Maaginen juontaja
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Risto Leppänen voi halutessanne myös toimia tilaisuuden juontajana. Asiapitoiset spiikkaukset saavat rinnalleen teemaan sopivia taianomaisia yllätyksiä.

Näytteet

Kokoonpano

Risto Leppänen

Erityismaininnat

Näyttämötaikuuden Suomen Mestari

Lähitaikuuden Suomen Mestari

Ravintolataikuuden Suomen Mestari

Esiintymisiä 15 maassa yli 20 vuoden kokemuksella

Lisätiedot

Risto Leppänen esiintyy tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi

Yritystilaisuuden ohjelmaa hyvällä maulla