Maddaleena

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, joka kutsuu mukaan musiikilliseen seikkailuun!

Viihdelajit:

Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Saparoiden takana kujeilee laulaja Sari Vainio

Vauhdikkaat lastenesitykset sisältävät tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä Elefanttimarssista Autorokkiin, ripauksen teatteria ja hämmästyttäviä taikatemppuja, joihin lapset saavat osallistua. Luvassa iloinen, lämminhenkinen ja mukaansatempaava show, jossa kaikilla lapsilla ja lapsenmielisillä on lupa pomppia, nauraa ja laulaa mukana.

Maddaleena on valloittanut yleisöä vuodesta 2003 hauskoilla esityksillään. Hän esiintyy mm. lastenfestareilla, kauppakeskuksissa, laivoilla, yhdistysten, seurakuntien ja yritysten koko perheen tapahtumissa, häissä ja syntymäpäivillä.

Esitykset

Maddaleenan lastenshow
Kesto: 30-40 min

Pyydä tarjous

Maddaleenan vauhdikas lastenshow sisältää tuttuja lastenlauluja, liikunnallisia laululeikkejä Autolaulusta Täti Monikaan ja Tuiki tuiki tähtöseen, hyppysellisen teatteria sekä hämmästyttäviä taikatemppuja, joihin lapset saavat osallistua. Luvassa on iloinen ja mukaansatempaava esitys, jossa saa laulaa, nauraa ja pomppia mukana.

Esitys sopii kaikenikäisille ja sen kesto on 30-40 min tai sopimuksen mukaan. Showta voidaan muokata eri vuodenaikoihin ja teemoihin sopiviksi, mm. ystävänpäivä, vappu, joulu.

Maddaleena Jouluhulinat
Kesto: 30-40 min

Pyydä tarjous

Maddaleenan Jouluhulinoissa piparintuoksuiset jouluvalmistelut ovat täydessä vauhdissa.

Tonttu on jättänyt salaperäisen paketin oven taakse –kurkistetaan yhdessä mitä se sisältää! Show sisältää liikunnallisia laululeikkejä, kivoja joululauluja, mm. Tonttupolkka, Porsaita äidin oomme kaikki ja Tonttujen jouluyö, sekä hassuja taikatemppuja. Esitys tuo joulutunnelman koko perheen pikkujouluihin, joulunavauksiin tai joulujuhliin.

Kokoonpano

Maddaleena alias Sari Vainio

Erityismaininnat

Sari Vainio on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri

Lisätiedot

Maddaleena toimii myös lastentapahtumien juontajana, loihtii hauskoja taikailmapalloja sekä tekee kasvomaalauksia.