Lutkan vuosi

Monologi, joka sisältää seksiä, väkivaltaa ja yhden hauskan tanssikohtauksen - Saa nauttia!

Viihdelajit:

Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

LUTKAN VUOSI on juuri sitä miltä se kuulostaa, joten istu alas ja ota mukava asento.

Teos seuraa Lutkaa vuoden ajan ja kaikki alkaa kesästä, kun hän yllättäen löytää kumppaninsa sängystä toisen kanssa. Parhaan kaverin kanssa ihmetellään ettei näin voi oikeassa elämässä käydä ja niin alkaa opettelu tähän uuteen elämään. Tämän yhden vuoden aikana Lutka ehtii haaveilla ryhmäseksistä, häistä Suomenlinnassa ja siitä että kaikki olisivat hiljaa. Ajatukset rullaavat taukoamatta ja etsinnässä on aina seuraava asia joka täyttäisi tyhjiön. Onneksi Lutkalla alkaa rakentua systeemi tähän täyttöön.

Kun eksistentiaalinen kriisi syövyttää kehoa, löytyy helpotus nautinnosta. Nautinto antaa Lutkan elämälle tarkoituksen ja on ihanaa, kun ei tarvitse ajatella mitään. Vaikka mikään ei kestä ikuisesti niin voiko nautintoa jatkua loputtomiin? Ovatko fantasiat tehty toteutettaviksi? Onko mahdollista täyttyä?
Kukaan teistä ei herännyt tänään ja ajatellut ”Oi taidanpa pitää oikein erityisen tylsän päivän.”

— Lutka

Esitykset

LUTKAN VUOSI
Kesto: 1 h 10 min

Pyydä tarjous

Meeri Toivosen esikoismonologi on melkein autofiktiivinen kuvaelma nuoren ihmisen pyrkimyksestä löytää elämäänsä merkitystä.

”Omassa elämässäni olen saanut useasti kuulla palautetta siitä miten uskallan sanoa ääneen asioita, joita monet vain miettivät yksin hiljaisuudessaan. LUTKAN VUOSI syntyi näistä ajatuksista. Tietenkin monologi on täynnä seksiä ja väkivaltaa, mutta on tässä ainakin yksi hassu tanssikohtaus!” — Meeri Toivonen

Esitys  sisältää seksiä, väkivaltaa ja yhden hauskan tanssikohtauksen. Esitys on K18.

Kokoonpano

Meeri Toivonen

Tekniset tarpeet
Monologissa projisoidaan valkokankaalle videoita/kuvia.  Kokonaisuus vaatii siis kyseisen valkokankaan, teknikon (tai kaksi) ja Q-labin. Lavalle naulakon, sohvan ja tuolin.

Erityismaininnat

Esitys on K-18

Sisältövaroitukset:
– voimakas kielenkäyttö
– seksi
– väkivalta
– alastomuus

Lisätiedot

Teksti, Koreografiat, Projisoinnit ja Näyttämöllä: Meeri Toivonen

Ohjaus: Ona Korpiranta

Musiikki: Aarne Toivonen / Alec Havinmaa / Pumpuli

Juliste: Jyri Keronen

Lisää kuvia