Lola Odusoga

Juontaja Lola Odusogan ansioluetteloon kuuluvat lukuisat juontotehtävät

Viihdelajit:

Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Juontaminen on aina ollut yksi Lolan päätyö

Hän on juontanut niin TV.ssä kuin radiossa, erilaiset PR-emännyydet ja promootiot, sekä esiintymiset lukuisissa asiakastilaisuuksissa, firmojen juhlissa, messuilla, avajaisissa, erilaisissa tapahtumissa sekä useissa TV-mainoksissa ja valkokankaalla.

Hän on juontanut televisiossa kaikkea urheilusta ja kauneudesta aina sisustamiseen, häihin ja laulukilpailuihin. Television ulkopuolella hän on juontanut tapahtumia kuten palkintogaalat, urheilu- ja yritystapahtumat, juhlat ja seremoniat.

Hän on juontanut lähes vuosittain ohjelmia eri kanavilla, kuten Nelonen, MTV3, Sub Tv, FOX, Yle, AVA ja Alfa Tv. Lola on juontanut kansainvälisiä kilpailuja ja formaatteja kuten ”Tanssi Peppu Pieneksi” sekä ”Suurin Pudottaja”.

Kaikkiaan Lola on juontanut ja työskennellyt paljon myös ulkomailla, kuten Kuubassa, Tanskassa, USA:ssa, Ruotsissa, Jamaikalla, Virossa ja Englannissa. Englanti on aina ollut hänen toinen työkielensä.

Valloittavan spontaani Lola Odusoga varmistaa ammattilaisen varmalla otteella tilaisuutesi onnistumisen!

Esitykset

Juontaja Lola Odusoga
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Säteilevä, spontaani, huippuammattilainen -tätä kaikkea on Lola Odusoga. Voit huoletta jättää tilaisuutesi langat näihin osaaviin käsiin!

Juontotyön hinta määräytyy sisällön ja keston mukaan.

Kokoonpano

Lola Odusoga

Erityismaininnat

Miss Suomi 1996

Miss Universum – II perintöprinsessa / 1996

Miss Scandinavia 1997

 

Lisätiedot

Lola juontaa myös vaativat kansainväliset tilaisuudet englannin kielellä