Let´s Vits Again

”Tökä” ja ”Micke” löivät musiikilliset ja humoristiset hynttyynsä yhteen...

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

… Syntyi riemukas Let´s Vits Again show!

Let´s Vits Again on musiikin ja komedian iloittelua parhaimmillaan! Poikien repertuaarin kuuluukin niin kansainväliset viihdeklassikot kuin kovimmat kotimaiset hitit. Eikä spontaaneilta yllätyksiltäkään voida välttyä, sillä nämä pojat rakastavat elää estradilla hetkessä. Pojat antavat esitykselleen naurutakuun: he varmasti tulevat repeilemään lavalla omille vitseilleen. Let´s Vits Again -esityksen käsikirjoitus on Tökän, Micken ja Janne Sarjan käsialaa.

Janne on käsikirjoittanut monia suosikki tv-ohjelmia kuten Pitääkö olla huolissaan. Tervetuloa katsomaan, kun Tökä ja Micke laittavat kroppaa likoon ja esiintymisvaatteensa likoamaan esityksen jälkeen, koska tunnelma on taatusti hauska mutta hikinen!

Mikko Töyssy
on näyttelijä, juontaja ja laulaja. Harrastelijanäyttämöiden kautta ammattinäyttelijän uralle päätynyt Töyssy on näytellyt lähinnä musiikillisissa ja komediallisissa tuotannoissa, kuten Finnhits ja Kalle Aaltonen Hämeenlinnan kaupunginteatterissa, jossa hän näytteli 2010-luvulla. Komediallista estradiviihdettä edusti myös Töyssyn mukanaolo MTV3:n viihdesarjassa Putous, jonka hän myös v. 2020 voitti hahmollaan Urmas Viilunk.

Mikael Konttinen
on pianisti, laulaja ja juontaja. Lentävän laulajan valtakunnallinen ura ponnahti käyntiin 2006 Itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa, kun Mikaelia kuultiin Kaartin Soittokunnan solistina. Linnan juhlat keräsivät tuolloin televisioiden ääreen arviolta n. 2,3 miljoonaa katsojaa ja Konttisen esiintyminen keräsi runsaasti huomiota osakseen. Linnan juhlien myötä hän sai levytyssopimuksen ja häneltä on ilmestynyt kolme albumia: Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) sekä Hurmaavia aamuja (2016).

Konttinen on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa (Toivesäveliä, Soiva Postikortti, Jukka Laaksonen Show, Syksyn sävel, Mikaelin Naiset, Miss Suomi, Tartu mikkiin, Kesäillan valssi, Obladii, Uutisvuoto, Kymppitonni yms.) tanssilavoilla, hääjuhlissa, laivoilla, musikaaleissa, erilaisissa konserteissa ja yritysjuhlissa. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Turun Filharmonisen Orkesterin, Lappeenrannan kaupunginorkesterin, Joensuun kaupunginorkesterin, Joensuun RytmiHäiriköiden, Imatra Big Bandin, Helsingin Kaupunginorkesterin, sekä lukuisten eri kokoonpanojen ja armeijan soittokuntien kanssa.

Esitykset

Let's Vits Again
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Let´s Vits Again on musiikin ja komedian täyttämä esitys, jossa kuullaan hauskojen juttujen lisäksi upeita tulkintoja hienoista kappaleista kuten O sole mio, Cha cha cha, My way, Hopeinen kuu sekä Nessun Dorma.

Lisää kuvia