Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on erittäin kokenut ja luotettava juontaja ja puhuja.

Viihdelajit:

Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

”Lavalle astuessani tuntuu kuin tulisin kotiin”

Lauri Salovaara on omimmillaan juontajana. Lauri on juontanut tapahtumia jo vuodesta 1996, jolloin hänen mediaura alkoi Radio Megasta – paikallisradiosta Oulussa. Sittemmin hänelle on tullut tutuksi myös Radiomafia, Kiss FM, Radio Nova, Yle Oulu Radio, Radio Suomipop ja Radio Aalto. Televisiossa hän on esiintynyt TV2:lla, MTV3:lla, Nelosella, SubTV:llä, MTV MAX:lla ja Canal+:lla.

Vuonna 2020 Salovaara vietti 25-vuotistaiteilijajuhlaansa ammattiesiintyjänä. Keikkoja on kertynyt tuhansia pääasiassa Suomessa mutta myös ulkomailla, kuten Yhdysvalloissa (New York, Boston, Palo Alto), Norjassa, Saksassa ja Kazakstanissa.

Laurin ammattitaidosta kertoo paljon se, että usein samat tilaajat bookkaavat Laurin seuraavaankin tapahtumaansa. Lauria on kehuttu erittäin inspiroivaksi persoonaksi, joka osaa ottaa aina kulloisenkin yleisön mainiosti huomioon.

Esitykset

Juontaja Lauri Salovaara
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tapahtumajärjestämisen aloitin vuonna 2007 ja osin tämän vuoksi suhtaudun isännöimiini tilaisuuksiin aina kuin omiini.

Kokemukseni kautta annan mielelläni jo suunnitteluvaiheessa osaamiseni käyttöösi – tässä vaiheessa annetaan useimmiten suunta sille, onnistuuko tilaisuus vai ei. Ykkösviestini ennen h-hetkeä ja sen jälkeen on psykologian huomioon ottaminen. Miten ihmiset haluavat tilaisuuden kokea? Mitä tämä esiintymisjärjestys viestii asiakkaillemme? Kuinka takarivin ja käytävän välissä oleva verho on itse asiassa todella huono idea? Jne.

Juontokielet: Suomi ja englanti

Kokoonpano

Lauri Salovaara

Erityismaininnat

– Voittaja, Vuoden puhuja/juontaja 2017 (Evento Awards)

– Finalisti, Vuoden Mesoaja 2017 (Helsingin messukeskus)

– Finalisti, Vuoden puhuja/juontaja 2016 (Evento Awards)

Lisätiedot

Sekä juonto- että puhujaesitykset myös englanniksi.