Lauluyhtye Triada

Suloisia, sentimentaalisia ja svengaavia säveliä, sellaisia, jotka saavat sydämen pamppailemaan.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tríada on tunnettu huippuunsa hiotuista harmonioista

Loistokas kolmen ammattilaisen (Maija Hapuoja, Leea Antila ja Seita Van Den Eeden) lauluyhtye Tríada on ilahduttanut jo pitkään Espanjan Aurinkorannikon laatumusiikin ystäviä.

Trion on koonnut legendaarinen laulaja ja tunteiden tulkki Maija Hapuoja, joka matkailee harmonioiden huumaavassa maailmassa yhdessä kokeneiden yhtyelaulajien Leea Antilan ja Seita Van Den Eedenin kanssa.
Lauluyhtye Tríada, jonka nimi muuten merkitsee kolmisointua, sai alkunsa jokseenkin vuosi sitten, kun Maija Hapuojan, Seita Van Den Eedenin ja Leea Antilan muodostama kolmikko alkoi harjoitella kevään 2022 äitienpäiväkonserttia varten.

Kolmikosta Maija Hapuoja on tehnyt elämänuransa laulajana ja laulunopettajana, Van Den Eeden tunnetaan mm. Seita & Friends kokoonpanosta ja Antila puolestaan on laulanut useissa lauluyhtyeissä Suomessa ja toimii nykyään musiikinopettajana Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa.

Lauluyhtye on kerännyt kehuja upeasta soinnistaan niin ammattilaisilta kuin konserttiyleisöltä ja Tríadan saundi ja tulkinta houkuttelevat ihmisiä konsertteihin kerta toisensa jälkeen!

Esitykset

Lauluyhtye Triada
Kesto: 2 x 40 min

Pyydä tarjous

Konsertissa liikutaan herkistä ja haikeista tunnelmista riehakkaaseen ja rempseään rillutteluun. Kappaleiden joukossa on tuntemattomampia helmiä sekä tuoreita sovituksia tutummista sävelmistä, kuten Ranskalaiset korot, Kissa vieköön ja Oh What a Beautiful Morning.

Näytteet

Kokoonpano

Maija Hapuoja, laulu

Leea Antila, laulu

Seita Van Den Eeden, laulu

Ari Pekka Korhonen, piano

Erityismaininnat

Tríada on tunnettu monipuolisesta ohjelmistostaan, jonka hiotut, haastavat ja omintakeiset sovitukset ovat suomalaisten eturivin säveltäjien ja sovittajien käsialaa (mm. Anna-Mari Kähärä, Mirja Mäkelä, Esa Helasvuo ja Tapio Nykänen).

Lisätiedot

Konsertti voidaan esittää myös akustisesti esiintymistilasta riippuen

Lisää kuvia