Laulaja Tiina Helinä

Tiina Helinä tunnetaan monipuolisesta musiikillisesta osaamisestaan ja hänen äänensä taipuu tangoihin, iskelmään, jazz-musiikkiin ja laulelmiin.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tiina Helinä nimen takaa löytyy Pohjois-Karjalainen laulajatar Tiina Rantala (Os. Silvennoinen)

Hän on Kainuun Tangolaulukilpailun voittaja vuodelta 2012 ja Tangomarkkinoiden semifinalisti 2013. Vuonna 2017 hän voitti Tangoseniori laulukilpailun naisten sarjan Seinäjoella Tangomarkkinoiden yhteydessä käydyssä kilpailussa.

Tiina Helinä tekee solo-, duo- tai trio-keikkoja haitaristin, kitaristin tai kosketinsoittajan kanssa. Myös kokonainen orkesteri triosta-kvartettiin kootaan ammattimuusikoista tarpeen mukaan, sekä vierailu säestäjän/orkesterin solistina onnistuu. Tanssiohjelmisto on pääasiassa perinteistä tanssimusiikkia, valssista-humppaan. Ohjelmistoa muokataan tilanteen mukaan ja myös toiveita huomioidaan, pop-iskelmästä – omaan tuotantoon. Trubaduurikeikkoja Tiina Helinä tekee kitaralla säestäen, esittäen laulelmia, Suomi-iskelmää ja poppia aina Eino Leinosta – Lauri tähkään, Katri Helenasta – Jenni Vartiaiseen.

Esitykset

Tiina Helinä
Kesto: 2 x 45 min tai sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tiina Helinä on aito, yleisönsä huomioon ottava laulaja, joka tunnetaan monipuolisesta musiikillisesta osaamisestaan.

Esiintymään Tiinan voi tilata monenlaisiin tilaisuuksiin, konsertteihin, tansseihin, synttäreille, häihin, hautajaisiin, myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Kokoonpano ja hinta määräytyy tilaisuuden mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Tiina Helinä

Solona eli trubaduurina kitaran kanssa tai solistina ammattimuusikoista koostuvan kokoonpanon kanssa, duosta- kvartettiin, asiakkaan toiveen mukaan.

Erityismaininnat

Tiina Helinä on Kainuun Tangolaulukisan voittaja vuodelta 2012 ja Tangomarkkinoiden semifinalisti 2013.

Vuonna 2017 hän voitti Tangoseniori laulukilpailun naisten sarjan Seinäjoella Tangomarkkinoiden yhteydessä käydyssä kilpailussa.

Vuoden 2017 lopulla Tiina palkittiin Kontiolahden kulttuuripalkinnolla pitkäjänteisestä työstä musiikin parissa.

Vuonna 2018 Tiina oli mukana TVOF kilpailussa ääni ratkaisee vaiheessa.

Lisätiedot

Tiina Helinä on julkaissut useita äänitteitä, joista mainittakoon muun muassa pitkäsoittolevy Huokaus huulillani, suosittu En enää lähde pois singlejulkaisu ja viimeisimpänä Enkeleitä toisillemme.