Kullervo Kärp: Maailma loominen

Näyttelijä Juha-Pekka Mikkolan pyörittämä Kullervo Kärp, Maailman Loominen -esitys perustuu lämpimän lapselliseen huumoriin.

Viihdelajit:

Komiikka, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Jo 10 vuotta turuilla ja toreilla pyörinyt yhden miehen esitys

”Maailman Loomisen” huumori syntyy hieman nuhjuisen, mutta yritteliään esitystaiteilija Kullervo Kärpin yrityksistä loihtia mukana kannettavan lavakehikkonsa kätköistä spektaakkelimaista teatteritaidetta.

Esitystä on laajalti kiitelty mm. oheisin sanakääntein.

”Kiitos paljon, asiakastilaisuudesta saadun palautteen perusteella esityksesi oli suksée, kyyneleet silmillä itelläkin shown loppupuolella!”
Henri Tapani, Consultant, CGI

”Kärpin ainutlaatuinen muotokieli loihtii esiin primaalisia vaistoja, jotka auttavat katsojaa löytämään oman sisäisen ugrinsa. Tätä esitystä ei voi sanoin kuvata, se täytyy kokea!”
– Artistica Fennobaltica palkintoperustelut v. 2011

”Jos nauru pidentää ikää, niin viimeisissä pikkujouluissamme tuli työvuosia lisää kaikille oikein urakalla. Kullervon loistava yhden miehen nukketeatteri-show on parasta, mitä porukkamme on koskaan nähnyt. Vielä puolen vuoden jälkeenkin muistelemme Kullervoa ja mieleenpainuneita äänitehosteita kaikulaitteineen. Toivottavasti Kullervo on saanut jo loput tavaransa tullista.

”Tanssinopettaja Boriksen lähtemättömät tanssiliikkeet omittiin iltaa varten ja Bengtskärin majakkaa harjoitellaan yhä edelleen. Moni suunnittelee jo kakkoskurssin suorittamista. Boris ottaa yleisönsä, eikä jätä tanssiliikkeillään ketään kylmäksi. Diskotanssin maailmanmestaruutta odotellessa… Kiitos mahtavasta showsta, olette ihan hittejä pojat!”

– Biomateriaalialan pikkujouluväki / Ulla Pitkänen, Vivoxid

”Esitys oli hauska ja se alkoi yllättäen ilman esivalmisteluja, mikä oli piristävää. Kullervo Kärp sopi loistavasti pikkujouluihimme ja yleisö nautti, nauroi ja olimme osa esitystä sopivasti. Mielestämme myös esityksen pituus oli hyvä. Mukavaa oli myös se, miten yritys ja työmme oli esityksessä huomioitu!”

-Sari Salokivi, Tilikeskus-yhtiöt

Esitykset

Maailman loominen
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Kullervo Kärpin fantaasjamaailma esittää: Maailma loominen yhden miehen nukuteaterspektaakkeli,  on ainutlaatuinen sekoitus taitoa, oivaltavaa huumoria, konstailematonta yleisökontaktia ja kielirajat ylittävää kekseliäisyyttä!

Kokoonpano

Näyttelijä Juha-Pekka Mikkola (Syke, Salatut elämät)

Erityismaininnat

Kullervo Kärpin esitys toimii loistavasti sekä yritys- että yksityistilaisuuksissa.

Lisätiedot

Haluttaessa esitykseen voidaan ujuttaa tilaajaan liittyvää teksti- tai kuvamateriaalia (päivänsankarin valokuva, firman logo…).

Kullervon oheen on tarjolla myös TANSSINOPETTAJA BORIS, joka camp-henkisesti opastaa juhlakansan diskomusiikin saloihin. (Kesto n. 15 minuuttia)