Kuinka te kehtaatte -show

Paitsi nauramaan, saa esitys monet katsojansa myös huokaamaan: "KUINKA TE KEHTAATTE?!"

Viihdelajit:

Komiikka, Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Kyllä Lavikainen ja Karppi kehtaavat. Se on vähän niin kuin niiden juttu…

Poimitaan Britannian menestyneimmän käsikirjoittajan Richard Curtisin (Notting Hill, Rakkautta vain, Ei yhdeksän uutiset, Neljät häät ja yhdet hautajaiset…) ja Rowan Atkinsonin (Mr. Bean) 40 vuoden yhteistyön parhaat hedelmät. Käännellään huolellisesti. Sekoitetaan mukaan Gary Delaneyn ja Stewart Francisin parhaat navanaluspalat. Raastetaan omasta päästä keitokseen pari kohtausta. Maustetaan Antti Holman kauheimmilla runoilla.

Näin valmistuu stand-upia ja perinteistä näytelmää sekoittava soppa, jota ei voi nauramatta nauttia Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin esittäessä kahdestaan kaikki roolit. Absurdissa esityksessä marssitetaan lavalle muun muassa ystävällinen piru, täydellinen deittikumppani, omalaatuinen pappi, ilkeä opettaja ja huoltomiehiä heräämisten äärellä!

Esitykset

Kuinka te kehtaatte?!
Kesto: 1 h 10 min

Pyydä tarjous

Kuinka te kehtaatte on riemukas sekoitus Brittihuumoria ja suomalaista ronskia stand up-komiikkaa. Esitys saa paitsi kylkiluut kipeänä nauramaan, myös monet huokaamaan: ”Kuinka te kehtaatte?!”  Timo Lavikainen ja Pasi Karppi esittävät kahdestaan esityksen kaikki roolit ja ovat koko ajan lavalla.

Näytteet

Kokoonpano

Timo Lavikainen

Pasi Karppi

Erityismaininnat

Kesto 1h 10 min ilman väliaikaa

Mahdollista tilata myös väliajalla

Suositusikäräja 15 vuotta

Kielletty esiintyjien sukulaisilta

Lisätiedot

Valot ja äänentoisto tilaajan puolelta

Esiintyjät tuovat tarvittavan lavarekvisiitan mukanaan