Klovni Lilli Pii

Lilli Pii on iloinen, hassutteleva klovnityttö!

Viihdelajit:

Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Lilli Piin vauhdikkaan elämän tiimellyksessä ei kolhuilta vältytä

Lilli Piille sattuu mitä milloinkin! Hän soittaa kitaraa väärinpäin, tanssii jalat ristiin rastiin, paistaa kakun matkalaukussa, tekee jännittävän ilmapallotempun ja hupsis- hame häviää, mutta Lilli Piin hullunkurinen kekseliäisyys pelastaa hänet pulasta ja pinteistä.

Klovni Lilli Pii- hahmo syntyi YLE:n Pikku Kakkoseen tilattujen klovnijaksojen toimesta vuonna 2008. Lilli Piitä tehtiin muutama kymmen jaksoa, joita edelleen välillä näytetään Pikku Kakkosessa.

Televisiossa nähtyjen Lilli Pii -sketsien pohjalta kaksikko valmisti Lilli Pii -liveshown, jota Roosa esittää lapsille päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa lastentapahtumissa.

Esitykset

Lilli Piin sooloshow
Kesto: noin 20 min

Pyydä tarjous

Huumorintäyteinen klovneria-esitys riemastuttaa kaikenikäisiä katsojia!

* Kohderyhmänä noin 3-7 vuotiaat
* Soveltuu koko perheelle
* Esityksen kesto n. 20 minuuttia.
* Tilantarve: pieni lava / sali n. vähintään 5 x 5 metriä

Tilaa klovni Lilli Pii lapsiyleisölle syntymäpäivien, lastentapahtumien, päiväkotien ja festivaalien vetonaulaksi!

Kasvomaalaukset
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Klovni Lilli Pii tekee myös kasvomaalauksia! Esityksen jälkeen se on hauska lisä lapsille! Kasvomaalauksia voi myös tietysti tilata erikseenkin. Lilli Pii voi myös järjestää hauskoja leikkityöpajoja, askartelua, saippuakuplia tms.

Klovni Usva Huu
Kesto: 20 min

Pyydä tarjous

Usva Huun takki ei ole koskaan mennyt kiinni navan kohdalta, eikä kokonaisuuksien hahmottaminen ole avautunut hänelle juurikaan. Usva työskentelee ahkerasti glamour-maailmassa, jonka pölyn uskoo laskeutuvan ylleen hetkenä minä hyvänsä. Kuka estää kasvamasta unelmiensa kokoiseksi?

Onko sillä oikeasti väliä mitä muut ajattelevat? Mitä tehdä kun oma sisäinen dialogi käy liian rankaksi? Tyytyäkö statistin rooliin vai pyrkiäkö oman elämänsä päätähdeksi?

Roosa Hannikaisen soolo käsittelee suhdetta omaan kehoon ja mieleen.

Esitys sopii esim. tyhy-päiviin, illanviettoihin, juhliin, tms.

ESITYSKIELI: Sanaton

Hertta-Bertta
Kesto: 1-2 h tai sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Hertta-Bertta loihtii säkenöiviä Glittertatuointeja, Glittermeikkejä ja hauskoja kasvomaalauksia lasten syntymäpäiville ja tapahtumiin.

Kokoonpano

Roosa Hannikainen alias Klovni Lilli Pii

Erityismaininnat

Roosa on perustajajäsenenä Suomen Klovnit ilman rajoja ry:ssä, joka perustettiin 2009. Suomen Klovnit ilman rajoja ry on osa kansainvälistä Clowns Without Borders-internationalia. Klovnit ilman rajoja ry järjestää klovni- ja sirkusesityksiä sekä työpajoja lapsille ympäri maailmaa.

Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja haluun jakaa iloa ja lohtua ihmisille, joilla on niistä puutetta.

Roosa on tehnyt esiintymisreissuja Ugandassa, Nepalissa, Venäjän Karjalassa ja Virossa.

Lisätiedot

Roosa Hannikainen alias Lilli Pii, on opiskellut fyysistä teatteria Commedia Schoolissa (2003-2005) Kööpenhaminassa. Hänen opintoihin kuului mm. klovneria, naamionäytteleminen, buffoonit ja pantomiimi.

Lisää kuvia