KIRSIN KUNNAILLA JA KANNOILLA

Runokonsertti Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Viihdelajit:

Musiikki, Lastenohjelmat, Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Kirsi Kunnaksen runoja sekä sävellyksiä teksteihin

Ihana soiva, vuorovaikutuksellinen runokonsertti Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Hänen runojaan luetaan säestyksen siivittämänä, lasten kanssa jutellaan teksteistä. Keksitään yhdessä myös upouusia lauluja runojen hahmoista; mitä kuuluu Herra Piipoolle nykyään, entäpä Jansmakko Sammakolle? Kuulemme myös uusia lauluja Duo Keksinnön säveltäminä Kissa Krumeluusta, Kattiloista ja perunoista, Villeistä ratsastajista ja kuinka sika kävi parturissa. Laulaa ja heilua saa halutessaan.

Esiintyjinä Duo Keksintö eli osallistavan musiikintekemisen ja lastenkulttuurin ammattilaiset Isa-Eerika Lehto ja Johanna Viksten. Isa-Eerika on musiikkiteatterin ammattilainen, Pikku Kakkosen Moltona tunnettu, Johannan yhtyeitä on myös esiintynyt Pikku Kakkosessa, lauluja on mennyt koululaulukirjoihin, Ipanapa-albumeille sekä nimiartisteille.

Isa-Eerika Lehto on muusikko, musiikinopettaja Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen laitokselta. Hän on Pikku Kakkosen ”Maisteri Molto” sekä Pikku Kakkosen Seikkailukone-yhtyeessä. Hän soittaa kitaraa, bassoa ja puhaltimia. Isa on musiikkiteatterin ammattilainen ja hänen saatetaan muistaa Tarharyhmä-bändistä yhdessä Maija Vilkkumaan kanssa.

Johanna Viksten (laulu, ukulele, perkussiot) on dubbaaja, Pikku Kakkosen Areenastakin löytyvien Hääppösten ja Impropalloilua-ryhmän laulaja-lauluntekijä, musiikkivalmentaja. Johanna toimii myös ammatillisten aineiden opettajana (lauluntekstitys) opisto- ja AMK-oppilaitoksissa, työväenopistossa. Biisintekoa mm. Katri Ylanderille, Club For Fivelle, Pate Mustajärvelle, Suvi Teräsniskalle, Kansallisteatterin Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin -näytelmään co-write. Johannan ääni saattaa olla tuttu tarkkakorvaisille Viiru ja Pesonen -elokuvien ”Viiruna”, Muumien maailma -elokuvien Muumimammana sekä kymmenistä muista dubbauksista.

Esitykset

Kirsin kunnailla ja kanoilla
Kesto: 45 min

Pyydä tarjous

Upea ja monipuolinen osallistava lastenkonsertti, joka sopii lapsille sekä kaikille, jotka ovat olleet joskus lapsia.

Konsertin kesto 45 minuuttia tai sopimuksen mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Isa-Eerika Lehto

Johanna Viksten

Erityismaininnat

Kummallakin esiintyjällä on musiikkikasvatustaustaa ja vankka kokemus lapsiyleisöistä, mm.

– Maisteri Molto -konsertteja
– Hääppöset -orkesteria

Esityksiä mm.
– Pori JazzKidseissä
– Rauman Pitsiviikoilla
– Kotkan Meripäivillä
– Puistobluesissa
– Skidifestareilla

sekä ympäri Suomen päiväkodeissa ja kouluissa

Lisätiedot

Konsertti esitetään akustisena versiona alle 30 lapsen yleisölle.

Meidät voit tilata esiintymään kaikkialle Suomeen.