King Drapes

King Drapes on siis kiistatta suomalaisten fiftaribändien kunkku!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Soitettava musiikki on juurevaa rockabillya, popmusiikkia ja rouhevaa rockia!

Pitkän linjan Rockabilly -muusikon Sami Savolaisen perustama yhtye on villinnyt yleisöä niin festareilla, ravintoloissa, autotapahtumissa, ulkoilmatapahtumissa, eri laivayhtiöillä, häissä, firmojen tilaisuuksissa kuin pubeissakin.  Edellä mainitun lisäksi yhtye on levyttänyt musiikkia 18 eri levy-yhtiölle!

Rockabillya, rock´n rollia ja rautalankaa -kaikkiea näitä kuullaan keikalla, sillä King Drapes esittää omien kappaleiden ja 50-luvun klassikoiden lisäksi myös rockabilly-tyyliin muokattuja versioita kaikille tutuista pop/rock-hiteistä mm Bon Jovin, CCR:n, Baddingin tuotannoista.

Sami Savolainen on suomalaisen fiftaribändien kunkun, King Drapes -yhtyeen perustajajäsen.  Sami on levyttänyt musiikkia 24 eri levy-yhtiölle/julkaisijalle,  esiintynyt yli 1400 kertaa ja  vuonna 2022 omalla nimellä julkaistu suomenkielinen debyytti CD  on soinut eri radiokanavilla.

Esitykset

Rockabillyä ja rautalankaa
Kesto: 2-3 x 45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

King Drapes esittää omien kappaleiden ja 50-luvun klassikoiden lisäksi myös rockabilly-tyyliin muokattuja versioita kaikille tutuista pop/rock-hiteistä.

Duo King Drapes
Kesto: 2-3 x 45 min

Pyydä tarjous

Duo esiintyy samalla hyvällä ohjelmistolla kuin King Drapes, eli omien kappaleiden ja 50-luvun klassikoiden lisäksi esitämme myös rockabilly-tyyliin muokattuja versioita kaikille tutuista pop/rock-hiteistä.

Trubaduuri Sami Savolainen
Kesto: 2-3 x 45 min sop. muk.

Pyydä tarjous

Sami Savolainen esittää soolona omien kappaleiden ja 50-luvun klassikoiden lisäksi myös rockabilly-tyyliin muokattuja versioita kaikille tutuista pop/rock-hiteistä.

Näytteet

Kokoonpano

Sami Savolainen, lead singer, guitar

Kimmo Myllyoja, drums

Jani Kallila, double bass

Erityismaininnat

King Drapes on historiansa aikana heittänyt yli 1000 keikkaa niin kotimaassa, Englannissa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Ruotsissa , Italiassa, Bosniassa, Virossa, Saksassa kuin Venäjälläkin.

Lisätiedot

Bändiä on saatavana myös duo-kokoonpanossa

Sami Savolaisen voi tilata myös trubaduurina

Mukana kulkee esityksessä tarvittava äänentoisto.

Lisää kuvia