Kimmo Aro

Stand up -koomikko Kimmo Aro on lepposa tamperelainen, jonka voit tilata myös juontamaan tilaisuuttasi.

Viihdelajit:

Komiikka, Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Monipuoilnen Kimmo on esiintynyt TV:ssä mm. Nelosen Stand Up! -ohjelmassa

Stand up -koomikko ja juontaja Kimmo on leppoinen, lempeä ja karismaattinen esiintyjä Tampereelta, jonka huumori koostuu arjen tarinoista ja oivaltavista huomiosta elämän teatterista.

Kimmo koostaa kaikki esitykset toiveidesi mukaan sopiviksi maustamaan juuri sinun tapahtumaasi ja tekemään hetkestä sieluunpainuvan. Haluatpa sitten lempeää huomioimista tiimiläisillesi, rakkaudellista roastausta kumppanillesi tai oivaltavia huomioita alastasi, niin onnistuu. Hyvällä maulla tietenkin. Esiintymisen lisäksi Kimmo tuottaa ja isännöi tapahtumia, joten myös kokonaisuudet on hallussa.

Esitykset

Stand up -komiikkaa
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Stand up -esitys sisältää tosi tarinoita elävästä elämästä ja eläviä tarinoita tosielämästä. Rakkaudellisia rostauksia esim. toimitusjohtajasta tai syntymäpäiväsankarista voidaan sisällyttää esitykseen.

Juontaja - seremoniamestari
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tilannetajunsa, mukautumiskykynsä ja hymykuoppiensa avulla Kimmo selviää tapahtuman yllättävistäkin käänteistä. Kimmo on juontanut gaalailloista messutapahtumiin ja puhti ei lopu pitkässäkään tilaisuudessa. Siitä on todisteena 12 tunnin pituisten livepokeriturnauslähetyksien juontaminen VeikkausTV:ssä.

Leppoisalla, rauhallisella ja mukaansatempaavalla Kimmolla on omituinen kyky kiinnostua kaikesta, joten hän sopii juontamaan mitä tahansa tilaisuutta.

Näytteet

Kokoonpano

Kimmo Aro

Erityismaininnat

Kimmo on esiintynyt myös Pikku Kakkosessa 1987!

Lisätiedot

Stand up-komiikan lisäksi Kimmon voit tilata myös juontamaan erilaisia tilaisuuksia