Taikuri Kim Wist

Kim Wist on suomen kysytyimpiä esiintyjiä ja tuhansien esiintymisten kokemus takaa sen, että tulette takuuvarmasti viihdytetyiksi!

Viihdelajit:

Taikuus, Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikuri Kim Wist

Kim Wist on toiminut 25 vuotta ammattitaikuriina esiintyen ympäri suomea kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa paikoissa. Hän on esiintynyt TV:ssä, yritysjuhlissa sekä yksityisjuhlissa, laivoilla sekä mm. eduskunnassa, valtioneuvostossa ja muutaman kerran presidentillekin!

Kim Wist esiintyy usein yritysten juhlissa tai asiakastilaisuuksissa, mutta hän on myös loistava lasten ja koko perheen viihdyttäjä, jota mm. laivayhtiöt käyttävät jatkuvasti.

Esitykset

Taikashow
Kesto: (30 min)

Pyydä tarjous

Kim Wist on esiintynyt suomen suurimpien yritysten tilaisuuksissa jo 25 vuoden ajan. Kun tarvitaan takuuvarma viihdyttäjä yrityksen juhlaan tai asiakastilaisuuteen, joka lunastaa kaikki lupaukset ja enemmänkin, valinta on raudanluja ammattilainen taikuri Kim Wist.

Lähitaikuutta
Kesto: 1-2 h sop.muk.

Pyydä tarjous

Tämä on ohjelma mistä puhutaan pitkään! Taikuri kiertää pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään ja viihdyttää yleisöä lähietäisyydeltä. Todella ihmeellisiä asioita tapahtuu ja monet niistä katsojien omissa käsissä. Kim Wist on tämän lajin kaksinkertainen Suomenmestari ja tarjoaa teille takuuvarmasti maailmanluokan viihdettä!

Humoristinen taikashow
Kesto: 25-35 min

Pyydä tarjous

Kim Wist on suomen kysytyimpiä esiintyjiä ja hänen koko perheen taikashow on vauhdikas ja värikäs sekä erittäin humoristinen kokonaisuus. Esitys on räätälöity koko perheelle, mutta koko perheen esityksessä ensisijalla ovat lapset. Kyseessä on interaktiivinen ja erittäin viihdyttävä noin 35 minuutin pituinen show.

Taikuutta lapsille
Kesto: (30 min)

Pyydä tarjous

Kim Wistin lastenshow on hauska, interaktiivinen esitys joka nostaa lastenjuhlien tunnelman kattoon! Lapset pääsevät auttamaan monissa tempuissa, synttärisankarille tehdään ihan omanlainen temppu jossa hän saa toimia avustajana. Harva esiintyjä osaa ottaa lapsiyleisön näin suurella sydämellä kuin taikuri Kim Wist!

Näytteet

Kokoonpano

Kim Wist

Erityismaininnat

* Velhojen Kunkku

* Kansallisen TV –kilpailun voitto

* Kaksinkertainen ravintola-taikuuden SM voittaja

Lisätiedot

Vahvuuteni on pitkällinen kokemus sekä kyky esiintyä sujuvasti kolmella eri kielellä: suomi, ruotsi ja englanti