Karl Toffel

Karl Toffel, Der Hexenjäger on 1500 luvulla elänyt noidanmetsästäjä joka tuomittiin velhoudesta tuhatvuotiseen uneen.

Viihdelajit:

Taikuus, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tämä noitien metsästäjä pyrkii saamaan korkeimman mahdollisen arvonimen…

Tämä noitien metsästäjä pyrkii saamaan korkeimman mahdollisen arvonimen… Hän haluaa olla ”METSÄSTÄJÄMESTARI”. Sitten hän voisi kutsua itseään: Karl Toffel, Der HexenJÄGERMEISTER!

Ensikertalaisena hän pääsi puolella, joten nyt, 500 vuoden jälkeen, hän jatkaa metsästystä. Olkaa varuillanne, sillä sääliä ei tunneta!

Noidanmetsästyksen lomassa Karl Toffel kertoo keskiaikaisesta mystiikasta, esittelee noidilta oppimiaan loitsuja ja kertoo tarinoita keskiaikaisilta matkoiltaan. Vastaus saadaan kysymyksiin Miksi kiinalaisissa kolikoissa on reikä ja mihin keskiajalla pyyhittiin?

Karl Toffelin hahmon takana on taikuri Jore, joka erittäin uskottavasti esittää keskiaikaista hahmoa. Karl Toffel viihdyttää niin keskiaikaistapahtumissa, -markkinoilla kuin erilaisissa teemajuhlissakin.

Esitykset

Karl Toffel der Hexenjäger -taikuutta keskiajalta
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Karl Toffel herättää huomiota hahmollaan sekä hämmästyttää ja riemastuttaa keskiaikaan sopivilla taikatempuillaan. Karl Toffel kertoo keskiaikaisesta mystiikasta, esittelee noidilta oppimiaan loitsuja ja kertoo tarinoita keskiaikaisilta matkoiltaan. Esityksen aikana saadaan kysymyksiin miksi kiinalaisissa kolikoissa on reikä ja mihin keskiajalla pyyhittiin?

Esitysten kesto sovitaan tapahtumanne mukaisesti.

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen pääset helposti eteenpäin. Kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta ja toiveistasi. Voit myös lähettää tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@starpoint.fi tai soittaa numeroon 024 809 2220.

Näytteet

Kokoonpano

Karl Toffel – Jore Sohlman

Erityismaininnat

Taikureiden Suomen Mestari 2009, 2013

Lähitaikuuden Suomen Mestari 2013

Näyttämötaikuuden Suomen Mestari 2009

Ravintolataikuuden Suomen Mestari 2008

Viihdeohjelmien SM-finalisti 2008

Lähitaikuuden PM -hopea 2007