Just Sun Duo

Hienoja biisejä vuosikymmenten varrelta letkeinä tai lempeinä sovituksina

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Just Sun Duo täyttää vaativammatkin toiveet

Kalle Ryökäs on pianisti, sivusoittiminaan mm. saksofoni ja soittosaha. Hän on toiminut teatterikapellimestarina, tv- ja elokuvamuusikkona ja -säveltäjänä, sekä useiden suomalaisten improvisaatioteatteriryhmien
muusikkona. Kalle on säveltänyt ja osin sanoittanut Helsingin sanomien 4/5 arvion saaneen Luontokappaleita-albumin biisit ja on toiminut Hääppöset-yhtyeessä mm. Pikku Kakkosen Musavideot-sarjassa. Kalle soittaa mm. Tom Waits -coverbändissä Rain Dogs, eteläamerikkalaiseen musiikkiin keskittyvässä Kääntöpiiri-yhtyeessä, sekä keikkailee vaihtuvilla kokoonpanoilla. Hän on Kotkan musiikkiopiston kasvatteja ja suoritti Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan, soittiminaan saksofoni ja kellopeli.

Johanna Viksten on laulaja, esiintyjä sekä esityksen sisällöstä vastaava (musiikkivalmentaja, kulttuurituottaja AMK). Hän on myös juontaja, dubbaaja, lauluntekijä, lauluja esittävät myös muut: (Katri Ylander, Club For Five, Pate Mustajärvi, Emilianne, Jussu Pöyhönen, Otto Grundström, ex-Tiktak-Petra, Suvi Teräsniska, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt jne). Johanna on toiminut kansanedustajien laulattajana, näyttelijänä sekä tv-töissä mm. Jope Ruonansuun kanssa sketseissä sekä juontaja-haastattelijana kaupallisessa makasiiniohjelmassa. Hän on esiintynyt myös Jukka Lindströmin Sivuhistoria-sarjassa (YLE). Laulukeikkoja useampi sata, myös taustalaulua. Omilla biiseillä parikymmentä lauluesiintymistä televisiossa, esim. IskuSävelmä -produktion kanssa AamuTV:ssa, Meidän Häät –ohjelmassa, sekä oma lauluimpro-osuus Aamu-TV:ssa omilla sanoitetuilla sekä säveltämillä lauluilla, Pikku Kakkosessa Hääppöset-yhtyeellä. MTV3 LauantaiForum haastattelija-juontaja, n. 100 ohjelmaa 2005- 2012.

Esitykset

Just Sun Duo
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

All my loving… So in love… I can’t help falling in love… Kirjoita postikorttiin… Olet todella kaunis… Vadelmavene…

Ohjelmisto mukautetaan tilaisuuden luonteen mukaisesti joko täysipainoiseksi ohjelmaksi interaktiivisine juontoineen tai juhlavaksi tai rennoksi taustamusiiksi.

Kokoonpano

Piano ja laulu – Kalle Ryökäs

Laulu – Johanna Viksten

Erityismaininnat

Kalle ja Johanna ovat ammattilaislauluntekijöitä: he ovat esittäneet mittatilausbiisejä improvisoituna sadoilla keikoilla – halutessa duo luo tilaisuuteen tarttuvan räätälöidyn biisin

Esiintyminen voi sisältää myös instrumentaaliosuuden pianolla 30 min.

Lisätiedot

Soitto soi duon omalla kosketinsoittimella tai tapahtumapaikan pianolla/koskettimilla