Juontajanne Janne Rauhala

Positiivista energiaa pursuava sporttinen ja sanavalmis juontaja tapahtumaanne!

Viihdelajit:

Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Janne Rauhala tuli suuren yleisön tietoisuuteen Diili -ohjelmasta

Janne hämmästytti  energisyydellään, positiivisuudellaan, rokkaavalla asenteellaan sekä kyvyllään ottaa tilanteet haltuun niin spiikaten kuin laulaenkin. MTV3:n nettilukijat valitsivat hänet Diilin mielenkiintoisimmaksi kilpailijaksi.

Janne on kauppatieteiden maisteri, tradenomi sekä yrittäjä ja on työskennellyt yli kymmenen vuotta niin kotimaan kuin kansainvälisessäkin yritysmaailmassa. Hän on taustansa ja kokemuksensa ansiosta merkittävä osa yritysten ja organisaatioiden asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia.

Janne on kielitaitoinen ja toteuttaa juonnot, spiikkaukset, haastattelut yritysseminaareista gaaloihin sekä seremoniamestarista markkinaisännän rooliin.  Hän on toiminut juontajana seminaareissa, gaaloissa sekä muissa yritys- ja yleisötapahtumissa.

Janne Rauhala on Juontajanne – parasta mikrofonilla höystettynä!

Esitykset

Juontajanne
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Mikäli haluat tilaisuuteesi juontajan, joka on monipuolinen, tyylikäs ja rokkaava, ja jolla on karismaa, huumoria, asennetta, älliä, nopea pää, sanat ja tyyli kohdallaan tilanteessa kuin tilanteessa, niin tilaa Janne!

Juontojen kestot voivat olla aina yhdestä tunnista esim. monipäiväisiin messutapahtumiin ja kaikki yksityiskohdat, kesto ja sisältö, sovitaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Kokoonpano

Janne Rauhala

Erityismaininnat

Janne Rauhala toimii mm. mentorin ominaisuudessa tarjoten liiketoiminnan kehittämis- ja brändäysosaamista Suomen Yrittäjien jäsenille perustetussa palvelussa, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa.

Lisätiedot

Asiakkaiden suusta

Pyysimme Jannea suositusten perusteella juontamaan pk-yrityksille suunnatun verkostoitumistilaisuuden – ja se kannatti.

Jannella oli merkittävä rooli tapahtuman onnistumisen ja hakemamme rennon tunnelman varmistajana.

Olemukseltaan Janne on valovoimainen, pirteä ja karismaattinen.