Joulutaivas tähtineen

Joulutaivas tähtineen on upean lumoava, jopa yllätyksiä taynnä oleva musiikillinen joululahjapaketti.

Viihdelajit:

Musiikki, Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tämä taitava ja hurmaava trio on yhdistänyt musiikilliset taitonsa

Kahden kaunisäänisen laulajan ja taiturillisen harmonikkataiteilijan joulukonsertti on lumoava ja yllätyksellinen. Tässä kolmikossa on triplasti hehkuvaa ja vastustamatonta diiva-energiaa!

Johanna Debreczeni tunnetaan tangokuningattarena, jonka linjakas laulu taipuu erinomaisesti jouluisiin kappaleisiin. Johannan ääni on samettisen syvä ja ylä-äänissä hivelevän kaunis. Teatteria rakastava ja juontajanakin esiintyvä laulaja viettelee yleisön varmoilla otteillaan.

Jouko Enkelnotko on pitkän linjan laulaja-näyttelijä, jolla on kaksi äänialaa: korkea baritoni ja harvinaisempi kontratenori. Lauluyhtye Virtuoson riveissä solistina toiminut Jouko tunnetaan persoonallisena ja monipuolisena esiintyjänä, jonka tulkinta pysäyttää. Kontratenoriääntä kuvaillaan usein enkelin ääneksi ja Joukon kaunis vibrato saattaa aiheuttaa vilunväreitä.

Henna Leppänen on säteilevä harmonikkataiteilija ja teatterimuusikko. Hän tuo ihastuttavasti esille harmonikan monipuolisuuden. Hänen käsissään syntyvät niin sykähdyttävät sovitukset kuin sävellyksetkin. Henna keikkailee soolona, duona ja monien artistien säestäjänä. Keikkailun lisäksi hänet on voinut nähdä myös teatteri- ja tv -produktioissa. Viimeisimpänä aluevaltauksena Hennalla on soololaulu ja tässä konsertissa hän laulaa solisteja myötäilevät stemmat.

Esitykset

Joulutaivas tähtineen
Kesto: 60- 90 min

Pyydä tarjous

Debreczeni & Enkelnotko & Leppänen -trion Joulutaivas tähtineen -konsertti on musiikillinen joulupaketti täynnä joulun taikaa ja yllätyksiäkin.

Kaksi upeaäänistä laulajaa ja harmonikkataitelija konsertoivat nyt yhdessä. Esityksen kesto 60-90 minuuttia väliajalla tai ilman.

Näytteet

Kokoonpano

Johanna Debreczeni

Jouko Enkelnotko

Henna Leppänen

Erityismaininnat

Esityksen kesto 60-90 minuuttia, väliajalla tai ilman.

Lisätiedot

Esityksessä tarvittava äänentoisto kulkee esiintyjien mukana.