Joe Vestich

Joe Vestich on yhdysvaltalaissyntyinen laulaja-lauluntekijä, joka viimeiset 35 vuotta on asunut, esiintynyt ja tehnyt musiikkia Suomessa.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Joe tekee roots-americana-rock-musiikkia!

Vuosien saatossa hän on työskennellyt Suomen kärkinimien ja parhaiden muusikoiden kanssa. Mukana lavalla ovat olleet muun muassa Pave Maijanen, Johanna Försti, Mikko Kuustonen, Eero Raittinen, Jukka Gustavson, Eero ”Safka” Pekkonen, Esa Kuloniemi & Aija Puurtinen, Sami Saari, Heikki Hela, Pepe Ahlqvist, Olli Haavisto, Erja Lyytinen, Marjo Leinonen, Laura Moisio, Pauli Hanhiniemi, Ina Forsman, Micke Björklöf ja Heikki Silvennoinen. Joe on myös työskennellyt Costello Hautamäen, Jonne Aaronin (Negative), Palefacen ja Mikko Alatalon albumeilla.

Hän on soittanut ja laulanut ympäri maata, Inarista Hankoon, Isoista konserttisaleista ja festivaaleista pienten kaupunkien pieniin kapakoihin.

Esitykset

Juurevaa countrya
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Laulaja-kitaristi, lauluntekijä, Suomen country- ja bluesskenen ykkösnimiin lukeutuva viihdyttää kitaransa kanssa.

Vestichin tinkimätön työ rockin sävyttämän countryn ja bluesin saralla ei näytä hiipumisen merkkejä! Keikoilla kuultava musiikki vaihtelee sujuvasti folkista countryyn ja rock´n´rollista rhytm´n´bluesiin.

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen pääset helposti eteenpäin. Kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta ja toiveistasi. Voit myös lähettää tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@starpoint.fi tai soittaa numeroon 024 809 2220.

Näytteet

Kokoonpano

Joe Vestich

Duona Marko Ahon kanssa

Erityismaininnat

Joen kynästä on lähtenyt n. 100 lauluntekstiä ja sävellystä.

Lisätiedot

Mukana trubaduurikeikoilla kulkee kompakti äänentoisto