Pianisti Janne Maarala

Pianisti Janne Maarala on tullut tutuksi musiikkia rakastaville kuulijoille pitkän uransa aikana.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Jannella on yli 30 vuoden kokemus esiintymisestä pianistina

Hän on jäänyt ihmisten mieleen niin soolokonserteistaan jazzfestivaaleilla, kirkoissa ja konserttisaleissa kuin lukuisista yritys- ja yksityistilaisuuksista, joihin hän on loihtinut sopivan musiikillisen tunnelman huikean muuntautumiskykynsä, laajan osaamisensa ja monipuolisen ohjelmistonsa avulla.

Janne Maarala soittaa rakastetuimpia, tunnetuimpia ja kauneimpia ikivihreitä, elokuva- ja musikaalisävelmiä, lattarirytmejä, popmusiikin hittejä sekä klassista musiikkia. Jazzmusiikin perinteiset tyylit – ragtime, boogie woogie, stride & swing – ovat hänen erikoisalaansa.

Maarala on valmistunut Musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian jazzosastolta vuonna 2005. Hän on julkaissut neljä omaa albumia, joista uusin eli tupla-cd, Luova vapaus – Freedom To , on harvinaisuus: kokonaan yleisön edessä improvisoitu soolopianokonsertti.

Kun tilaat pianisti Janne Maaralan juhliisi esiintymään, voit luottaa, että sinä ja tilaisuuden vieraat tai asiakkaat ovat enemmän kuin tyytyväisiä musiikkiin.

Esitykset

Huippupianisti
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Monipuolinen ja taitava pianisti luo juhliin upean tunnelman. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma kuten esimerkiksi messut, konferenssi tai cocktailtilaisuus asiakkaillenne tai yksityistilaisuus, kuten vaikkapa syntymäpäivät, häät tai väitöskaronkka, korkeatasoisein pianomusiikin avulla saat vieraasi viihtymään ja sinut muistetaan hienojen juhlien järjestäjänä.

Pianisti voi soittaa tunnelmallista taustamusiikkia esimerkiksi vieraiden saapuessa juhliin, ruokailun aikana tai muiden ohjelmanumeroiden välissä. Niin ikään pianisti voi soittaa yhden tai useamman esityskappaleen, joka saa ihmiset hiljentymään hetkeksi ja kuuntelemaan taitavaa musisointia. Myös kokonaisen pianokonsertin toteuttaminen onnistuu niin erilaisissa juhlatiloissa kuin kotikonserttina.

Esitys sisältää tilaisuuden luonteeseen sopivaa korkeatasoista, monipuolista ja viihdyttävää pianomusiikkia, joka voi olla taustamusiikin tai musiikkiesityksen roolissa.

Ohjelmistooni kuuluu klassista musiikkia, kansainvälisiä ikivihreitä, kotimaisia viihdeklassikoita, jazz- & swing- ja bluesmusiikkia, pop- ja rockmusiikin helmiä, latinalais-amerikkalaista musiikkia, kansanlauluja sekä lastenlauluja.

Tarkempi ohjelmisto sekä esityksen kesto sovitaan tilauksen yhteydessä.

Näytteet

Kokoonpano

Janne Maarala – soolopiano

Erityismaininnat

Suomen Kulttuurirahaston 1-vuotinen taiteilija-apuraha projektiin ”Taidetta hoitolaitoksiin – 150 pianokonserttia vuodessa” vuonna 2020

Julkaissut neljä omaa albumia:

Suomen Mestaruudet

* 1996 Petteri Hasa Big Bandissa

* 2010 The Great Helsinki Swing Big Bandissa

Janne Maaralan 11-vuotiaana tekemä oma sävellys ”Easy Boogie” sai kunniamaininnan lasten taidekilpailussa ja esitettiin radiossa vuonna 1982.

Lisätiedot

Useimpiin tilaisuuksiin pianisti tilataan soittamaan viihdyttävää ja tunnelmallista taustamusiikkia. Mikäli kuitenkin haluatte tilaisuuteenne erityisen konsertinomaisen ohjelmanumeron,voin luoda sitä varten toivomanne mukaisen musiikillisen kokonaisuuden.