JANNE KAUNISTO

Countrymusiikki-piireissä vaikuttava Janne Kaunisto esiintyy ympäri Suomea – Sodankylässä asti!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Janne Kaunisto esittää amerikkalaisia viskisävelmiä ja kaiholaulelmia suomalaisittain!

Janne Kaunisto on loimaalaissyntyinen laulaja ja laulunkirjoittaja, joka on vaikuttanut eniten pääkaupunkiseudun countrymusiikki-piireissä, esiintyen kuitenkin ympäri Suomea.  Jo 16 vuoden ajan Kaunisto on esittänyt amerikkalaisperäistä iskelmää – tutummin countrymusiikkia – niin trubaduurina kuin kera erilaisten yhtyeiden. Janne on kirjoittanut kappaleita suomeksi ja englanniksi sekä kääntänyt amerikkalaista perimää olevia kappaleita suomen kielelle. Kaunisto on julkaissut neljä kokopitkää albumia ja Jannen kirjoittamaa materiaalia on levyttänyt mm. Jussi & The Boys uusimmalla albumillaan Rokaten tieni meen (2023). Kaunisto on esiintynyt suomalaisten countrymusiikkiin erikoistuneiden ammattimuusikoiden kanssa, joita ovat Tuomas Metsberg, Olli Haavisto, Arto ”Pilli” Pajukallio Sekä Marko Haavisto, Petsku Lemström ja Larry Peninsula. Kauniston yhtyeitä ovat mm. Janne Kaunisto & Eilistä vain, Freud Marx Engels & Jung Tribute, The Finnish Highwaymen, Jantters sekä The Mavericks Tribute.

Janne tekee kaikenlaisia keikkoja niin pienistä ja intiimeistä tilaisuuksista isompiin musiikkitapahtumiin asti – Country sopii kaikkeen ja Kaunisto useampaan!

Esitykset

Eilistä Vain Trubaduuri
Kesto: 2 x 45 min tai sopi.muk.

Pyydä tarjous

Vanhaa amerikkalaista sekä suomalaista juurimusiikkitunnelmointia ja jutustelua mies ja kitara -tyylillä luomuna ilman pädejä ja kommervenkkejä. Repertuaariin kuuluu mm. Johnny Cash, Hank Williams, Kari Tapio, Tapio Rautavaara, Freud Marx Engels & Jung jne, unohtamatta iltaan istuvia omia kappaleita ja suosittuja country-käännöksiä!

Eilistä Vain Duo
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Kahden kitaran ja laulun tunnelmoinnin keskiössä on suomenkielinen countrymateriaali – niin oma kuin lainattu (mm. Freud Marx Engels & Jung ja Jussi Raittinen). Kauniston lisäksi menossa mukana Suomen kovin Telecaster-kepittäjä Tuomas Metstberg.

Näytteet

Kokoonpano

Janne Kaunisto

Tuomas Metsberg, duo

Erityismaininnat

Kaunisto on kirjoittanut ja levyttänyt yli 30 laulua.

Lisätiedot

Esiintyjän mukana tulee sekä sisätiloihin että rajatulle ulkoalueelle sopiva äänentoistolaitteisto.

Lisää kuvia