Janne Engblom trio

Janne Engblom on basisti ja laulaja, joka on soittanut useissa eri kokoonpanoissa

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Basisti, solisti, biisintekijä, studiomuusikko ja kapellimestari!

Janne Engblom on esiintynyt monilla tuhansilla keikoilla mm. Pori Jazzissa, Baltic Jazzissa (housebändissä 10v.) ja Alandia Jazzissa. Sen lisäksi hän on esiintynyt Ruotsin kuninkaalle.  Kiertueilla hän on ollut mm. Ruotsissa, Venäjällä, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Unkarissa ja Eestissä.

Hän on toiminut kapellimestarina lukuisissa kabareissa ja revyissä mm. Ihan kuusessa, Reet silmissä, Terveisiä PC:stä ja Onk mulkukka soittanut. Näyttelijöinä ovat olleet mm. Eija Ahvo, Susanna Haavisto, Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Veeti ja Puntti Valtonen.

Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Ami ja Monica Aspelundin, Pepe Ahlqvistin, Pirkko Mannolan, Brita Koivusen, Annikki Tähden, Samuli Edelmanin, Tommi Läntisen, Ted Cursonin, Esa Pethmanin, Yoshido Odan (Japanin Mr. blues), Lill Lindforsin, Anna Hanskin ja Niko Ahvosen kanssa.

Studiomuusikkona hän on ollut yli sadalla levyllä (mm. Ressu Redford, Joel Hallikainen, Anneli Saaristo, Matti & Teppo, Tamara Lund, Matti Inkinen, Riki Sorsa, Veeti ja Tuula Amberla.)

Em. lisäksi hänellä on takanaan satoja tv- ja radioesiintymisiä.

Esitykset

Janne Engblom trio
Kesto: 2-4 x 45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Janne Engblom Triolla on erityisen laaja ohjelmisto, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Ohjelmistossa on yli 500 kappaletta ja yli 50 musiikkityyliä. Trio laulaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sen lisäksi löytyy myös kappaleita ranskaksi, espanjaksi, venäjäksi jne. Esitettävä ohjelmisto koostetaan tilaisuuden luonteen ja tilaajan toiveitten mukaan.

Tutustu laajaan musiikkivalikoimaamme kohdassa ladattavat materiaalit.

 

Kokoonpano

Janne Engblom

2 säestäjää

Erityismaininnat

Janne on edustanut yhdessä veljensä Kimin kanssa Suomea euroviisuissa 1990 Jugoslaviassa.

Lisätiedot

Trion mukana kulkee tarvittaessa laadukas äänentoistolaitteisto