Impronautit

Impronauttien improilijoiden esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improteatterin osallistavaa sekä energistä hulluttelua ja lämminhenkistä huumoria.

Viihdelajit:

Komiikka, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Impronautit ovat musiikin, teatterin ja viihteen ammattilaisia

Osallistavissa esityksissä tilaisuuteen osallistujat saavat halutessaan ehdotella kohtauksiin aiheita, halukkaat pääsevät mukaankin helppoihin tehtäviin. Improsta iloa sekä virettä tilaisuuteen – esitys muotoutuu tilaajan teemaan, toimialaan tai vuosijuhlaan. Toki jos väki niin haluaa niin annetut aiheet voivat heittää impron täysin vapaalle. Esitys sopii kokouksiin, tyhy-, koulutus-, kick-off -, seminaari- ja juhlatilaisuuksiin, säiden salliessa ulkotiloihinkin.

Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät ehdotuksista hetkessä räätälöityjä tarinoita, mittatilauslauluja sekä improkohtauksia. Impronautit sekoittaa tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin, luvassa vuorovaikutuksellista iloa ja vipinää. Tilaaja voi antaa halutessaan etukäteen muutamia teemoja, toiveita ja inside-vitsejä, joita huomioidaan ilomielin esityksessä. Improvisoiduistakin lauluista tulee tarttuvia; laulettavaa on mennyt nimiartisteille.

Improvisoiduistakin lauluista tulee toimivia, oman väen ehdotusten mukaisia, sillä esiintyjiltä biisejä suomalaisille nimiartisteille (Esiintyjiltä on mennyt laulettavaa mm. Club For Fivelle, Petralle, Pate Mustajärvelle, Suvi Teräsniskalle, Otto Grundströmille co-write Ipanapa-albumille, tangokuninkaallisille, koululaulukirjoihin…). Mukaan kertosäkeisiin pääsee laulamaan halutessaan. Impronauteilla on taustalla musikaaleja, tv-töitä, teatteria, musiikkivalmentajakoulutusta.

Esitykset

Esityscoctail
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Impronauttien energiseen esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improvisaatioteatterin hulluttelua, lämminhenkistä huumoria. Ryhmässä on ammattinäyttelijöitä, joilla on takana runsaasti tv-sarjoja ja tuotantoja teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa. Esiintyjiä 2-6, aina tilaisuuteen sopivasti!

Impronauteista löytyy vahvaa laulu- ja musiikkipedagogista osaamista, musiikkiteatteriammattitaitoa ja upeaa muusikkoutta.

Esityksen kesto, henkilömäärä ja sisältö toiveitten mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

TV:stä ja valkokankaalta tuttuja kasvoja, Venla-palkittuja esiintyjiä ja huippumuusikoita:

Muiden muassa:

– Miska Kajanus
– Isa-Eerika Lehto
– Johanna Viksten
– Jussi Paalanen
– Veera Railio
– Hanna Kinnunen
– Kalle Ryökäs

Erityismaininnat

Impronautit-esitykseen voi liittää stand up -ohjelmanumeron

Lisätiedot

Tilan sekä yleisön koon mukaan sovitettavissa

Lisää kuvia