Ida Elina

Ida Elina on Suomessa ja maailmalla ahkerasti keikkaileva artisti ja klassisen musiikin koulutuksen saanut popkanteletar, laulaja ja lauluntekijä.

Viihdelajit:

Musiikki, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä

Ida Elina kehitteli oman pop-kanteleensoittotyylinsä YouTube-kitaristien innoittamana ja samalla ”hänen tekemänsä pop-coverit mullistivat kantelemusiikin” (Helsingin Sanomat).

Ida Elina on konsertoinut muun muassa Pekingissä, Shangaissa ja Hong Kongissa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi, tehnyt konserttikiertueet Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa, esiintynyt Lontoon Chelsea Flower Show’ssa, Helsingin Nordic Business Forumissa, Belgiassa, Ranskassa sekä Kanadassa. Hän on myös konsertoinut ahkerasti Pohjoismaissa sekä Baltiassa, ja suuntaa seuraavaksi Singaporeen.

Ida Elina on vuosien varrella esiintynyt muun muassa Suomen presidenttipari Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, presidentti ja nobelisti Martti Ahtisaarelle, presidentti Tarja Haloselle sekä diplomaateille useissa eri maissa. Hän on esiintynyt yhdessä Grammy-voittaja John Lloyd Youngin kanssa sekä tehnyt Suomessa konserttikiertueen Apulannan kanssa.

Ida Elina on esiintynyt Suuressa Journalistigaalassa, Puoli Seitsemän -ohjelmassa, Urheilugaalassa, Kummien joulukonsertissa, sekä useissa aamutv- ja tv-ohjelmissa.

Oulaisista lähtöisin, sittemmin espoolaistunut Ida Elina opiskeli Sibelius-Akatemiassa ja Hokkaido University of Education -yliopistossa valmistuen musiikin maisteriksi.

Ida Elina laulaa sujuvasti useilla kielillä, mukaan lukien mandariinikiinaksi, japaniksi ja ranskaksi.

Esiintymisien lisäksi Ida Elina opettaa kanteleensoittajille ympäri Suomen omaa soittotekniikkaansa mestarikursseilla.

Esitykset

Rajat rikkovaa kantelemusiikkia
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Uniikki ja ylistetty superviihdyttäjä Ida Elina hurmaa kuulijansa perkussiivisella kanteleensoittotyylillään, heleällä äänellään ja säteilevällä karismallaan!

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Hänen uniikissa ja perkussiivisessä kanteleensoittotyylissään kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin perinnemusiikkikin. Ida Elina rikkoo rohkeasti rajoja, luo uutta imagoa perinnesoittimelle ja vie virtuoottisella ja rytmikkäällä soitollaan kantelemusiikin täysin uudelle tasolle.

Ihastuttava esitys on sykähdyttävä kokemus kuulijalle, ja ohjelmanumero taipuu monien juhlien kohokohdaksi.

Esitettävä ohjelmisto ja esityksen kesto rakennetaan toiveitten mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Ida Elina

Erityismaininnat

Evento Awards Vuoden Esiintyjä

Vuoden Kantele -tunnustuksen saaja

1.kansainvälisten kantelekilpailuiden voittaja

”Kantale sopii pophitteihin” (Helsingin Sanomat)

”Uskomaton suomalaislahjakkuus villitsee Youtubessa” (Ilta Sanomat)

Lisätiedot

Esityksessä tarvittava tekniikka löytyy kohdasta liitteet