Tanssiryhmä High Heels

High Heels -tanssiryhmän esiintyjät ovat kokeneita showalan ammattilaisia ja maamme parhaita kilpatanssijoita.

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tanssii Tähtien Kanssa, Putous, Euroviisut, Voice of Finland, jne.

Ryhmän vahvuuksia ovat energinen lavakarisma, korkeatasoinen tanssiosaaminen, karismaattiset esiintyjät sekä aina tyylikkäät ja upeat esiintymisasut.

Ohjelmistosta löytyy monia valmiita show-numeroita.

Mystic Show Mystic Show vie katsojansa matkalle ympäri maailmaa.

Cabaret Show Cabaret -tunnelman mukaisesti tämä show pitää sisällään tanssityttöjä alusvaatteissaan, säihkyviä timanttikoruja, saumasukkahousuja, silinterihattuja ja upeita höyheniä.

Latin Show Latin Show tarjoaa kuumia lattarirytmejä suoraan etelän yöstä. Tässä vauhdikkaassa ja värikkäässä show’ssa ovat mukana mm. rytmikäs samba, vauhdikas cha cha cha sekä iloinen salsa.

Midnight Show Midnight show on vauhdikas ja hieman rohkeakin. Se on värikäs paketti yökerhoviihdettä, koostuen kahdeksasta erityylisestä sisääntulosta. Show’ssa mukana mm. Britney Spears’n ”I Love Rock’n Roll”. Cowgirl tunnelmaa luo Shania Twainin ”Man I Feel Like A Woman”.

70’s & 80’s Show  70’s & 80’s Show on vauhdikas, mukaansa tempaava ja ennen kaikkea hauska paketti tuttuja hittejä kahdelta eri vuosikymmeneltä. Show alkaa vauhdikkaasti Tina Turner’n Nutbush -kappaleella. Mukana on tuttuja kotimaisia artisteja kuten Katri Helena ja Frederik.

Secret Garden Secret Garden Show vie katsojan satujen ja tarujen ihmeelliseen maailmaan. Showssa nähdään pätkiä mm. Taru Sormusten Herrasta, Liisa Ihmemaasta sekä Kaunotar ja Hirviö sadusta.

Tina Turner – Wildest Dreams  Tässä show’ssa on mukana Tina Turner’n menestyskappaleita vuosien varrelta.

Tanssii High Heels-Tähtien Kanssa Toteutetaan yhdessä yrityksenne henkilökunnasta valittujen henkilöiden kanssa.

High Heels Go West High Heels Go West on vauhdikas ja värikäs paketti villin lännen meinkiä. Showssa kuulet tuttuja hittejä eri vuosikymmeniltä ja pääset mukaan seikkailuun intiaanien ja länkkäreiden maahan.

Esitykset

High Heels tanssishow
Kesto: 15 min

Pyydä tarjous

High Heels -tanssiryhmän ohjelmistosta löytyy useita erilaisia valmiita showkokonaisuuksia. Tarvittaessa ryhmä räätälöi toiveidenne mukaan juuri Teidän tapahtumaanne sopivan show´ n. Show voidaan rakentaa tiettyyn teemaan tai tilaisuuteen ja siihen voidaan yhdistää myös tanssinopetusta.

Esityksen kesto sopimuksen mukaan.

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen pääset helposti eteenpäin. Kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta ja toiveistasi. Voit myös lähettää tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@starpoint.fi tai soittaa numeroon 024 809 2220.

Näytteet

Kokoonpano

Eri kokoonpanoja tarpeiden ja toiveiden mukaan

Erityismaininnat

Monipuolisesta tarjonnasta löytyy mm.

Tanssiesitykset
Muotinäytökset
Mallit
Esitanssijat
Messu- ja PR-emännät
Juontajat
Maskeeraukset
Tanssiopetukset

 

Lisätiedot

Ohjelma voidaan räätälöidä myös asiakkaan toiveiden mukaisesti illan teemaan sopivaksi ja mukaan voidaan lisätä myös tanssin opetusta.