Henriikka Roo

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo on esiintyvä artisti ja kunnianhimoinen valmentaja.

Viihdelajit:

Juontajat, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Henriikka Roo on monipuolinen tankotanssitaiteilija ja valloittava esiintyjä

Henriikka on muuttanut monien käsitystä tankotanssista niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Henriikan esityksissä yhdistyy vaativa akrobaattinen kehonhallinta ja taianomaisen sulava, nerokkaasti musiikkia hyödyntävä tanssi, viihdyttäviä show-elementtejä unohtamatta!

Painovoimaa uhmaavan shown jälkeen myös yleisö voi päästä itse kokeilemaan tangolla temppuilua ja kuulemaan miten tankotanssimestari keksi aikoinaan aloittaa lajin. Balettitaustaisen Henriikan valikoimasta löytyy esityksiä klassisesta musiikista aina uusimpiin hitteihin.  Hän on voittanut mestaruuksia niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla.

Henriikka pitää silti suurimpana saavutuksenaan tankotanssin maineen edistämistä monimuotoisena ja koko perheellekkin sopivana lajina.

Esitykset

Tankotanssishow
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tankotanssishow toimiii ohjelmanumerona sekä yritys- että yksityistilaisuuksissa.

Painovoimaa uhmaavasta showsta tilaisuutenne muistetaan! Henriikan sulava ja salonkikelpoinen tyyli on hurmannut kisa-areenoilla ja esiintymislavoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Uutuutena nyt myös flying pole, tankotanssia lentävällä tangolla.

Juonnot ja pr
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Sanavalmis ja tilannetajuinen Henriikka nauttii myös juontotehtävistä oli kyseessä sitten urheilutapahtuma tai tekniikan alan messut! Koulutukseltaan Henriikka on diplomi-insinööri, joten teknisemmätkään faktat juuri teidän tuotteesta eivät mene yli hilseen!

Näytteet

Kokoonpano

Yksi tankotanssija, tarpeen mukaan ”kuski-roudari-avustaja” -henkilö mukana keikalla.

Lisähinnasta erikseen suunniteltavissa useamman tanssijan esitykset.

Erityismaininnat

Katso biografia.

Lisätiedot

Tankotanssi, tankoakrobatia, tuoliakrobatia, hyvä ja hauska myös puhumaan 🙂

Tankotanssin opastus halukkaille. voin myös kertoa urani alusta ja siitä miten kannattaa uskoa omaan juttuun jne voittaa ihmisten ennakkoluuloja.