Helmiband

Helmiband on takuuvarma viihdyttäjä, joka tarjoilee parhaat hittibiisit ja nostaa tunnelman kattoon.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Musiikkia joka juhlaan!

Helmiband on energinen ja kokenut bilebändi, joka hurmaa rennon iloisella otteellaan ja uniikilla soundillaan. Täydellinen valinta, jos tanssilattia halutaan täyteen koko illaksi.

Helmiband on tehnyt keikkaa ja kehittänyt toimintaansa jo yli kymmenen vuotta ja nykyisin bändi on paremmassa vedossa, kuin koskaan. Jäseniä on vaihtunut vuosien saatossa ja tilalle on otettu aina kovempia ammattilaisia. Solistin paikalle saimme värvättyä uskomattoman hyvän laulajan Susanna Karhin.

Bändin soittolistat mukautuvat sujuvasti eri tilaisuuksien tarpeisiin, kuten ääninäytteestäkin käy ilmi. Myös täydet rokki/bilekeikat onnistuu ja vola painetaan tarvittaessa kaakkoon ensimmäisestä nuotista lähtien.

Kaikki yhtyeen jäsenet ovat musiikin ammattilaisia ja Helmibandin keikoilla on aina mukana erillinen teknikko varmistamassa tilaisuuteen sopivan äänenvoimakkuuden.

Esitykset

Musiikkia joka juhlaan
Kesto: 2-3 x 45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Laaja ohjelmisto sisältää eri tyylilajien hittejä 60-luvulta nykypäivään; tanssimusiikin kautta kovimpiin pop- ja rock-hitteihin.

Tarvittaessa bilevaihde silmään jo ensimmäisestä biisistä – kovaa ja korkealta.

Näytteet

Kokoonpano

Susanna Karhi – Laulu

Pekka Oravuo – Kitara/laulu

Juuso Lepistö – Basso

Taneli Manninen – Rummut

Erityismaininnat

Satojen keikkojen lisäksi Helmiband on esiintynyt TV-ohjelmassa “Samaan aikaan ensi vuonna” (2019) sekä toiminut bändinä Turun torin avajaisten tuhansille ihmisille, kun solisteina yhtyeessä vierailivat Pepe Willberg, Mira Luoti ja Robin (2022)

Lisätiedot

Helmibandin mukana kulkee laadukas äänentoisto ja valot.