Heinähannu

Heinähannu, lempinimeltään myös Heinis, on savolainen maanviljelijä jo seitsemännessä polvessa.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

KUOKKIIKO HEINÄHANNU SINUN JUHLISSASI!?

Heinähannu on rempseä savolaisukko, joka lähtee mieluusti tilaltaan ja kiertää ympäri pitäjiä hauskuuttamassa ihmisiä. Monesti hän ilmestyy juhliin kutsumattakin.

Itseään Savon Sulttaaniksi nimittävä Heinähannu on varakas tilallinen Kuopin lähellä sijaitsevasta Vaajasalon saaresta. Maanviljelyn ja EU-tukipaperien täyttelemiset hän on jo jättänyt poikiensa harteille ja keskittyy nyt kiertämään Suomea erilaisissa tilaisuuksissa kuokkimassa.

Jo Heinähannun näkeminen saa ihmiset hyvälle tuulelle, mutta hänen juttunsa saavat takuuvarmasti hymyn jokaisen huulille. Heinis on myös hyvin musikaalinen: hän imitoi sekä laulaa ja soittaa kitaraa savolaiseen tyyliinsä. Hän tarttuu kärkkäästi yleisön juttuihin, eikä takuulla jätä ketään kylmäksi. Heinähannu on hauskuuttanut ihmisiä syntymäpäivillä, harjannostajaisissa, pikkujouluissa, hirvipeijaisissa, laivoilla, illanvietoissa, markkinoilla, autoliikkeissä ja monilla muilla kinkereillä.

Esitykset

Heinähannu
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Heiniksen tarinat ovat ratkiriemukkaita ja esitykset sopivat kaikille.

Jokainen esitys on erilainen ja sopii tilaisuuden luonteeseen. Siitä pitää huolen Heinähannun ”sivupersoonan” eli Mikko Kartanon loistava improvisaatiokyky, jonka synnyttää uutta tarinaa tilanteessa kuin tilanteessa. Kitaraa soittava Heinähannu on loistava ohjelmanumero kaikkiin tilaisuuksiin, joihin tarvitaan huumoria hersyvää tarinankerrontaa ja musisointia!

Ohjelman kesto sovitaan erikseen asiakkaan tarpeet ja tilaisuuden luonne huomioon ottaen.

Kokoonpano

Heinähannua esittää viihteen monitoimimies Mikko Kartano.